Milyen fajta macska?
Úhh. Nem fajtatiszta cica, NEM tenyésztve volt, valakinek a 2 sima házi macskája ilyen egyedet hozott a világra.
Túltenyésztésről szó nincsen, semmilyen tenyésztésről nincsen szó ennek a macskának az esetében, ivaros macskatartókról van szó akiknek "lekölykezett" a macskájuk. A referencia kedvéért itt az alomtesója a cicának ;
Hihetetlen hogy van vagy 500 kérdés ugyanerről, és még mindig azt mondják rá hogy "sziámi" meg hasonlók. Snowshoe-ra hasonlít legjobban a színváltozata miatt, de beteg macska, mozgásszervi gondjai is vannak, stb.
Itt az első kérdés ahol ki lett fejtve az egész ;
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__3718988-mily..
Komolyan gondolkodom hogy kiemeltetem valahogyan ezt a linkelt kérdést, hogy oszoljon el ez a tévhit miszerint ez egy "túltenyésztett" macska.
(Zárójelben megjegyzem hogy a kérdező által linkelt hivatalos oldal "About" menüjében a tulajdonos írja hogy 2 házi cica szülötte ez az állat ;
"she looks nothing like her mother or father. She looks similar to a Ragdoll or Showshoe; but there have never been any of that breed around the house. Her mom is a calico domestic short hair cat and her father has grey and white stripes.")
Csak a színe miatt mondtam, de azóta rákerestem, nem tudtam, hogy ez egy híres macska :D
De akkor tévedtem. Nagyon kis aranyos a tesója:)
Hány éves vagy, hogy ilyen hangulatjeleket használsz: -_-" ? 12?
És de, hasonlít.
És már megint ez a kérdés!!!
Hihetetlen, ez egy beteg macska!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!