A lakasban macskat tartok szoktak megfürdetni a macskat a fürdökadban? Ha igen, eleg Domestosos vizzel atmosni es ezzel fertötlenitve van?
Ugy ertem, a normal=embernek valo fürdökadban.
Nemreg költöztünk, es az elözö tulajnak macskaja volt. A fürdökadban (is) vannak felkarmolt nyomok sajnos. Ha ebben macskat fürdettek, ezek utan beleültetni a kisgyerekemet - tölem olyan idegen, kicsit kiraz a hideg, mert nekünk sosem volt semmilyen allatunk, en meg abban nöttem fel, hogy az allat udvarba valo...
Vagy hogy van ez macskat tartoknal? Macska utan mivel mossak ki?
jézus azt hittem, a macskát akarod domestos-szal megfürdetni.:D
ha ezzel fertőtleníted a kádat, bőven túlteljesítetted a feladatot.:)
Amúgy állattól nem kaphat el annyi mindent a kisgyereked, mint az előző lakótól... (pl. gombás fertőzés)
Inkább amiatt fertőtlenítsd...
Hogyan fürdessünk meg egy macskát
1. Alaposan tisztitsd ki a WC-t.
2. Adj megfelelo mennyisegű sampont a WC vizehez, es nyisd fel mind a ket fedelet.
3. Keresd meg a macskat, es csillapitsd le, mikozben a mosdoba viszed.
4. Egy gyors mozdulattal tedd a macskat a WC-be, es zard le mindket fedelet. (Lehet, hogy szukseges lesz a fedelre allnod, nehogy megszokjon.) A macska onmagatol fel fogja kavarni a vizet, es bo habot fog verni. Ne torodj a zajokkal, amik a WC-bol jonnek, a macska valojaban elvezi ezt.
FIGYELEM: Vigyazz arra, hogy a testednek semmelyik resze ne keruljon kozel a WC szelehez, mert a macska karmai majd kinyúlnak, hogy barmit elkapjanak.
5. Oblitsd le a WC-t 3-szor vagy 4-szer. Ez egyben az "Eroteljes mosas" es az "Oblito" fokozat is, amirol azt talaltam, hogy nagyon hatekonyak.
6. Valakivel nyittasd ki a kulso ajtot, es biztositsd, hogy senki ne alljon a WC es a kulso ajto kozott.
7. Állj a WC moge, olyan tavol, ahogy csak tudsz, es gyorsan nyisd ki mind a ket fedelet.
8. A most mar tiszta macska kivagodik a WC-bol, kirohan, aholis magátol megszarad.
:D:D:D:D:D:D a 3. válaszoló válaszán sírok a röhögéstől:D:D:D:D:D:D
majd kipróbálom.
itt ül a vállamon az egyik cicám, érdekes módon nyugtalanul fészkelődik, mióta elolvastam a tuti fürdetési technikát...:D
Biztos örömében...:D
3., a kerdes komoly! Egyebkent egy 4 eves gyerekük is volt, akkor gyerek, szülök, macska, mindenki ugyanabban a kadban fürdik?! Milyen gyakran fürdetik a macskat?
Köszönöm a hasznos valaszokat. Eleg Domestoszos vizzel kifertötleniteni vagy beleönteni a tömeny Domestost?
Az ajtokon, a szobaban a padlon is karmolasnyomok, a falon egy helyen sötet üveglapot ragasztottak, hogy eltakarja a nyomokat. (Gondolom, karmolasnyom?) Es a fürdökad is serült, több helyen karmolasnyomok. A feher felület itt le van "kopva" vagy hogy is mondjam...
8 eves lakas egyebkent, minden berendezes 8 eves.
Meg nem tertem magamhoz a sokkbol, elnezest, ha összefüggestelen lennek...
Tehat tömeny Domestos vagy eleg a Domestosos viz?
20:55 szerint nem kell a "szobamacskat" fürdetni, a 2. valaszolo pedig azt allitotta, együtt fürdött vele. Most akkor honnan tudjam???
A kerdes teljesen komoly!
A fökerdesen kivül meg erdekelne, tömeny Domestos vagy Domestoszos vizzel fertötlenitsem? Ez is teljesen komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!