Mit csináljak a macskámmal? -nem jöhet az albérletbe.
Ha a gyereket nem engedné, azt is menhelyre adnád?
Én soha nem tudnám magukra hagyni a macskáimat. Inkább kerestem tovább, amíg találtam olyat, aki engedi.
sokat járna majd oda a tulaj? mert sztem simán el lehetne sumákolni, az én albimban sem lehet tartani, de simán nem vennék észre, havi egyszer jön a pasi a pénzért, be se jön, odaadom neki, megy is.
addig amíg jönnek a pénzért bezárhatnád vhova, v vmi ismerős vigyázhatna rá pár órát.
meg amúgy sztem kárt sem tenne a lakásban, ha normális a tulaj, meg lehetne magyarázni neki.
vagy keresnék másik albit, de nem válnék meg szegény cicától.
Szia!
Szerintem először próbálj meg beszélni a főbérlővel és próbáld meggyőzni, hogy nem fog kárt tenni a cica a lakásban. Letagadni nem érdemes, mert ha véletlenül kiderül, hogy titokban cicát tartassz, rosszul fogja lereagálni a főbérlő. Ha semmiképp sem engedi, és másik albérletet sem tudsz keresni, akkor érdemes különböző oldalakon hirdetni, és találhatsz egy szerető gazdit a cicának.
jofogas.hu
allatapro.hu
cicaportal.info
Vagy esetleg a lakhelyedhez közeli állatmenhelynek ha van honlapja, oda is fel lehet rakni, hogy saját gazdától elvihető a macske.
sztem tartsd meg a macskát, és sumákold el.
azt csak tudod előre mikor jön a főbérlő, nem?
olyankor zárd be/ dug el vhova a cicát.
bár ahogy látom inkább megszabadulnál tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!