Mivel kenjem és csepegtessem a kiscica begyulladt szemeit?
A garasone túl erős elsőnek, és inkább nagy cicáknak való.
Csak menj be az állatorvoshoz, vagy az állatpatikába és kérj Tiacilt-t, az macskának van.
De jó továbbá humán szerként a tobrex, és a ciloxan! A ciloxan talán a leghatásosabb...Ha nem írja fel neked az állatorvos, menj el a háziorvosotokhoz, és kérd meg írja fel valaki nevére a családban...
A kamillázás mehet mellette...sajna macskanátha, vagy kötőhártya gyulladás...és elég nehezen kikezelhető, értem azt, hogy megjavul a szemük, aztán visszaesnek...
Hagy kérdezzem már meg, ez most több kiscica produkálja, vagy csak egy?
Én évente megmentek kiscica almot, és felnevelek, és szinte mindig ez van...
Nem légből kaptam a gyógyszerek nevét, és képzeld kedves hozzászóló, ezek mind humánok, de mehetnek macskáknak is...
Én nem tippelgetek ezen az oldalon, hanem azt írom amit az állatorvostól tanultam évek alatt...
Szóval kérd az orvostól ezeket...hatóanyag szempontjából a ciloxan a legjobb, de nem tartalmaz gyulladáscsökkentőt.
Na most úgy menj az állatorvoshoz, hogy készülj fel...
A szemcseppeken kívül, szedniük kéne antibiotikumot is, meg gyulladás csökkentőt.
Antibiotikumnak kérd a summamed-et, vagy a klacid-ot, gyulladáscsökkentőnek meg prednisolon tablettát.
Beszéljétek meg az adagolást.
A két antibiotikum por alakú, és egy felnőtt macskának reggel és este borsószemnyit lehetett adni, tehát a kiscicának kb a negyedét, vagy hatodát...prednisolont pedig egy felnőtt macska egy negyed-et szedhet, csak reggel...tehát egy kiscicának kb egy gombostűfejnyit adhatunk.
Na most egy kis zacskó antibiotikum porért az én orvosom 600 ft-ot kér, és sokáig elég, egy szem prednisolon tablettáért, meg nem kérnek 100 ft-nál többet.
Mondd hogy nincs erre egy rahedli pénzed, adja ezeket.
Beszéljétek meg.
Ha sikerül, szólj, és elmondom hogy tudod a legjobba beadni nekik...
3 nap alatt mit vársz a kamillától? nem fog 3 nap alatt begyógyulni,sőt lehet hogy változást sem fog mutatni a szemük. nekem is voltak gyulladt szemű cicáim, 2 hónapon keresztül kamilláztam őket mire teljesen meggyógyultak.
a kamilla segíteni fog,de légy türelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!