Az illatosított cica alom tényleg gazdaságosabb, mint a nem illatosított?
Szerintem ez hülyeség.
Gondold el mennyi baktérium lehet ott! Takarítsd heti kétszer mindenképpen. Egyébként szerintem 2 hét alatt totál telekakilja, és telepisili, akkor is ha úgy látod még egész tiszta.
És a sok baktérium... jó, hogy nincs szaga, de ami ott annyi idő alatt lesz...
Szerintem elég egy viszonylag jobb minőségű, de olcsó sima cicaalom is.
Az illatosított változat egy idő után ugyanolyan büdös lesz, mint a sima. És igen, a baktériumok... Pfuj.
Gondolj bele, az illatosított wc papír mennyivel jobb a nem illatosítottnál? Semmivel.(:
Penzkidobas az illatositottra ennyi penzt kiadni,4 eve hasznalok almot a macsekomnak,mikor milyent kapok,de soha nem eszleltem jelentos kulonbseget,a szag ugyanugy erzodott,ugyanolyan gyakran kellett cserelnem.
Nem tapasztaltam kulonbseget az illatos-nem illatos alom kozott,a dragabbnal maximum annyi az elony,hogy amikor pisilik, nem azik annyira at az alom,mint a kb.500 Ft-osnal.
Mi minden nap kétszer(!) takarítjuk. Csak a pisit és a kakit szedjük ki, és feltöltjük alommal (ha kell).
Semmi szag nincs a lakásban. Plusz a macsekok szeretnek száraz helyre wc-zni, ha túl nedves az alom, egy idő után máshova fog pisilni tuti, és lehet, hogy amiatt fog szaglani az egész lakás, és a macskapisi szagánál nem sok büdösebb van. Még a ruhába is beveszi magát a szag.
Mi is naponta 2* takarítjuk legalább, 500 ft-os, de ha itthon vagyunk napközben jön a cica jelenteni, ha "esemény" történt. Ez bele se menne, akármilyen illatos, ha látna benne vmit. Ennek ellenére szórok bele levendaillatú szagosítóport, 800,-ft/év, mert én szeretem az illatát, s a cica is elviseli.(nagy állatszaküzletből van a por)
A 2000 Ft-ot inkább add fel az unicefnek, ebből 6 szülés előtt álló nőt tudnak beoltani tetanusz ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!