Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Van egy 3 éves házicicám, és kaptam egy 4 hónapos fajtatiszta kölyökmacskát ajándékba, és választanom kell hogy melyiket tartsam meg. Nagyon odavagyok a kicsiért a nagyért is de inkább a kicsihez kötődöm. A kicsivel szeretnék majd tenyészteni, már megvolt az első kiállítása is a hétvégén, de viszont választanom kell hoghy melyiket tartsam meg. Kérlek ne írjátok hogy mindkettőt csak azt hogy ti melyiket választanátok.2010. szept. 13. 21:28
2/44 anonim válasza:
Nekem meg sem fordulba a fejemben hogy a kicsit válasszam. A nagy már három éve a társad. Lecserélnéd csupán azért, mert ő nem fajtiszta?? Hát ez gáz. Bár lehet hogy jobban jár ha új gazdihoz kerül. Az talán szeretni is fogja...
3/44 anonim válasza:
Nem tudom te mit szólnál, ha a párod lecserélne egy fiatalabbra, vagy szebbre....
4/44 Holdtündér válasza:
Természetesen az idősebbet tartanám meg. Ő van veled már évek óta.
És már kötődsz a kicsihez? Szerintem inkább csak az tetszik hogy kicsi és milyen cuki, aztán ha betölti a három évet ő is repül...
5/44 anonim válasza:
Mit szólnál, ha anyukád lecserélne egy kisbabára?
6/44 Holdtündér válasza:
Én csak azt nem értem hogy kitől kaptad a kicsit?
Ha a szüleidtől, akkor jó szemetek hogy most meg választás elé állítanak. Ha mástól... Én visszaadnám, legfeljebb meglátogatnám időnként.
7/44 anonim válasza:
Talán még nem is olvastam itt ennyire megdöbbentő kérdést. Ez még a "beteg a macskám, mit tegyek?" kérdédseket is felülmúlja...
Szerintem ajándékozd el mind két macskát, mert nem érdemled meg őket.
8/44 anonim válasza:
Én azt hiszem jobb ha egyik sem marad nálad inkább tartsál plüsscicát.
9/44 anonim válasza:
Egyértelműen a nagyot. Önző dolog az alig 1-2 hónapja odakerült kismacskát választani és ne tagadd hogy azért is mert az fajtatiszta!Ha igazán szereted a macskákat a felnőttet választod, amelyiknek életre szóló trauma lenne aha elpaterolnádtok, akárhová kerül is, arról nem is beszélve hogy felnőtt házinak lehetetlen új otthont találni jelenleg. Agyonütitek, vagy mi? A fiatal fajtatisztának találhattok, és nem is viseli meg különösebben a váltás. és ha ténleg szereted a macskákat, boldog leszel még 12 évig a házi cicáddal, aztán utána tenyészthetsz, vagy ha időközben lehet több macskád is majd akkor.
10/44 anonim válasza:
Tetszenek a válaszok:)! Nekünk egy keverék kutyusunk van és ingyen kaptam egy fajtiszta kutyát. Mivel nem jöttek ki a egymással, természetesen a kuvaszt adtam vissza egy-két nap után. Ilyen kutya volt mindig a vágyam, de a mostanit semmi pénzért nem adnám!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!