Van aki vett már innen?
Valaki már vett pacit innen?:
Ha igen minden érdekelne.Értem én hogy hány éveset,milyet,mennyiért,újra át kellett e lovagolni...
Vélemények is jöhetnek...
Jövőbe szeretnék lovat és nagyon megtetszett ez az oldal és "állítólag" ősszel nagyon olcsók a pacik.
Mindent szeretnék tudni aki tud róluk bármit!(Ló vásárlással kapcsolatba.)
Nem tudom, de ha telivért vagy ügetőt akarsz venni, akkor elmész személyesen Alagra vagy a Kincsem Parkba ősszel, és személyesen végignézel több lovat.
Érdemes fiatalt nézni, mert a telivérek 3 évesen sokszor már csoda, hogy élnek állapotban kerülnek le, az ügetőt pedig nagyon sokáig futtatják.
Átlovaglás szinte mindig kell, sőt...
Köszönöm a válaszokat.Még nem mostanában veszek lovat.
Kb. 2 év múlva mert még 100% -osra fel kell készülnöm anyagilag,és tapasztalatilag is.Tegnap találtam ezt az oldalt.Mindenképp telivért szeretnék mert nekem ideál pacifajta.Magas,pörgős,küllemre is az én "fajtám".2 év múlva felmegyek(igaz hogy vagy 2 órára van innen)mikor már lovat vásárolnék , végignézem a pacikat és ha találok ínyemre valót akkor bizti onnan fogok venni.El sem tudjátok hinni hogy csak tegnap este találtam az oldalra és már is kezdő oldalam lett.Minimum amúgy 3 éves,herélt/kanca paci érdekel,pörgős és minimum 165 cm-es. :)
Nem néztem, hogy ott konkrétan vannak-e ügetők, azt sem mondtam, hogy a tréningbe rokkannak bele a lovak - a pályáról kerülnek le sokszor láb- és/vagy fejsérüléssel :(
Nekem ügetőm van, igaz, nem én vagyok az első gazdája a pálya után, van köztünk egy emberke, de nekem kb 1 éves idomítómunkám van benne, hogy úgy menjen, ahogyan kell.
1. Válaszoló!
Köszönöm!Én is nagyon remélem! :)
Én mondjuk egy év alatt "lovat" csináltam az ügetőből, a vágta még nem teljesen tökéletes, de egyébként meg rengeteg dolgot profin csinál már :)
A hobbi alapja is a díjlovaglás, kell hozzá idomítómunka, a telivér menőkedvével pedig nem illik visszaélni (terepen se), mert az ízületei bánhatják, illetőleg az a tempó, amit versenyen látsz, ténylegesen veszélyes is rá nézve.
Sok szép pillanatot vele előre is! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!