Lovam rúg. Szerintetek ebben segíthet edző? (Részletesen lent)
A lovad nem tisztel.Olyan szakembert kellene találnod,aki segítene felállítani közöttetek a rangsort.
Már az első ilyen próbálkozásakor helyre kellett volna tenni a fejét.
Mással nem csinálja?Mennyi idős,milyen fajta,milyen nemű?
Ez tiszteletlenség.Rugdosást semmilyen mértékben nem szabad tolerálni. Én ilyenkor visszarúgok :D Egyszer emelte rám a lábát a lovam. Én meg eltaláltam ő meg csak lesett. Lelkileg jobban fájt nekem, mint neki fizikailag, mivel messze nem tudok akkorát rúgni, mint egy másik ló. Azok is így rendezik a vitákat.
Csak annyira bántom a lovam, amennyire ő bánt engem. Ha látom, hogy rosszban sántikál, akkor csak elég csúnyán ránézni vagy rászólni.
Van olyan ló, amelyik hamar elfogadja, hogy te vagy a főnök, van amelyikkel pillanatról pillanatra oda kell figyelni, mert át akarja venni az irányítást.
Szerintem egy természetes kiképzőt keress meg (pl Csontó Zoltán vagy Mészáros Gyulát) ők segítenek elindulni az úton és segíteni lerendezni ezt a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!