Ugratáshoz védőmellény?
Ha majd elkezdek ugratni, kötelező lesz a védőmellény? Tudom, hogy lovardafüggő, de úgy általánosan?
Mert most síkmunkához még nem hordok, de a történetek alapján, amiket régebben és mostanában is meséltek, ahogy elkezd valaki ugratni, az elején megduplázódnak az esési arányai.
Ti ugratáshoz milyen fajta védőmellényt ajánlanátok?
Köszönöm az első két válaszolónak :)
Utolsó válaszoló: Ha holnap az aluljáróban szembe jön velem valaki, és felajánlja egy kicsit mocskos állapotban 300ft-ért, mert 'köll a pujának a kaja', akkor tudom, hogy te leszel az, de nyugi, majd viszek nektek 1-2 szendvicset, nem fog éhen halni az a gyerek :D Pénzadománnyal inkább nem támogatok, azt úgyis eliszod. ;)
Egyszer egy kicsi X-et ugrottam, tél volt, és hát a védőmellény nem fért volna a kabát fölé, sem alá, így hát a gerincvédőt vettem. Rohadt messziről ugrott el a paca, így én pont az ugrásra estem rá, és az edzés többi részére nem emlékszek, csak arra, hogy a kórházban fekszek, és infúzión vagyok. Belső vérzésem volt, és megrepedt a lengő bordám.
Ezt már egy másik kérdéshez is írtam, ezért bemásoltam:) Kell a gerincvédő, főleg, hogy gondolom első ugrásnál lehet, hogy megelőzöd a lovat, vagy pedig elmaradsz a mozgásában, így könnyen lehet esés a vége :/
És melyik fajtát ajánlanátok?
Amúgy neked is köszi.
Én semmilyet nem ajánlok.
Generációk nőttek fel és lettek kiváló lovasok a használata nélkül is, nem kell annyit parázni.
És, itt is van:
Nagyon kényelmes, könnyű benne mozogni. Bocsi a rossz minőségért, egyik ismerősöm fotózott le minket. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!