XVII. kerületbe van jó lovarda?
Tudom, hogy sok van csak nem tudom melyikbe érdemes menni :D
Hozzám a Berri lovarda van közel, vagy a Kárpátia lovasudvar..csak azt olvastam, hogy a Berribe nagyon bunkók :S
utolsó vook: de tudok olyan lovit ahová érdemes menni ;)
tudsz már lovagolni?
Berri:
Én csak ott lovagoltam full kezdőként. Ott is hagytam 10 alkalom után, mert megutáltam, elvette a kedvem.
Ami ott megy .. hát....
Futószalagon mennek az emberek, fel szállsz, ha vége az időnek takarodjál haza kb.
Egymás hegyére hátára írják be a füzetbe az embereket egyszer pl azt se tudták, hogy én jövök, mert össze volt kavarva hogy most ez is itt van, meg az is.
Az oktatás mód full bunkó, először pár alkalomba megjátszák hogy jajj minden happy, aztán ha rosszul csinálsz valamit leugatja a fejed és lenéz kb meg idegbeteg lesz. Az tudom, hogy egy edzőnek néha jobban oda kell szólnia hogy megmaradjon bennünk mit csinálunk rosszul, de én ezt máshogy képzelem mint amit ott művelnek.
kicsit tudok csak lovagolni..az a baj hogy csak nyáron a táborokban lovagolok évközbe pedig csak 1x-2x és így nincs gyakorlatom =/
Berriről én is csak ezeket hallottam :SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!