Hol lehet olcsón kutyahámot venni?
Olyan 1600-1700 körül kellene.
A kutyusom nagyon húz és félek, hogy nyakörvben megfullad, mert nagyon hörög, olyan mintha nem kapna rendesen levegőt.Lazitoottam már a szíján, de lassan kicsúszik belőle a nyaka...
Megnevelni lusta lennél, mi? :) A hámban jobban húz, mert úgy több erőt tud kifejteni. Szerinted a szánhúzók miért hámban húznak?
Tessék venni a fáradtságot és megtanítani pórázon menni.
szia
nekem már idősebb a kutyusom és jó lett volna hogyha hozzá szokatom a simához, mert nekem is majdnem megfullad miatta :S
Bakker ne hidd már el a kutya színéskedését , Csak hülyít :D Rájott hogyha hörög , akkor arra mész vele amerre ő akarja mert azt hiszed h megfullad.A kutya nem hülye állat , nem fogja magát megfolytani!! Ha hámot raksz rá csak rontasz a helyzeteden , mert abba belefeszülsz és nem tudod egyáltalán irányítani.
Erősem ajánlom h keress fel egy kutyasulit vagy egy kiképzőt , mert ez így nagyon nem jó.
A kutyasulinkban is van 2 beagle , ugyan ezt csinálták a gazda meg be volt fosva h mi lehet a baja még orvoshoz is elvitte , már először is mondta a kiképzőnk h csak szinészkedik de nem hitt neki a gazdi , de végül is belátta mert mikor nem engedett a kutya színéskedésének , a kutya kénytelen volt arra menni amerre a gazdi akar , és le is szokott a hörgésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!