Mi baja a kiskutyámnak?
Ma reggel óta nem eszik(pedig a hasát nagyon szereti), nem iszik, és nem olyan szeleburdi, mint általában.
Nincs kedve játszani, még harapni sem harap(csak játékból szokott).
Ráadásul már egy órája kint ül az udvaron, pedig benti kutya és csak vécézni szokott kijárni. Nem hajlandó bejönni többszöri invitálásra sem. Kint ül a fal mellett és bámul ki a fejéből, ami eléggé megrémít, mert általában mindig rohangál.
A másik meg az, hogy reszket. Mintha fázna... Pedig bundás kutyus, és hideggebb időben sem szokott fázni, de most remeg. Csak azt nem értem, hogy miért nem jön be, ha fázik. Mi baja lehet? Nagyon aggódom érte, ilyet még sosem csinált! :(
Egyébként fél éves és kisfiú.
Sajnos elutazott az állatorvos, aki szokott jönni hozzá. Már telefonáltam neki, holnap fog visszajönni, és amint hazaért, azt mondta, hogy megnézi a kutyust.
Viszont én nagyon aggódom érte, ezért nem tudok holnapig várni.
Tehetetlennek érzem magam, hogy nem tudom rávenni, hogy bejöjjön. Pedig nem töltheti az éjszakát kint a hidegben. :(
Egyébként az előbb, amikor pisilt, olyan keservesen sírt, mintha fájna neki... Lehet, hogy fel van fázva?
Köszönöm a gyors válaszokat!
Most behoztam, de ott ül az ajtó előtt, meg sem muzdul.
Beteg, lázas. Ne várd meg az állatorvost, hanem vidd el egy másikhoz (ne házhoz hívd, hanem vidd be a rendelőbe).
Oltásai rendben megvannak?
Az én kutyám is fél éves,most fogja kapni a 7. oltását.
Melyik 2 oltást kapta meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!