Cerberos Kutyaiskolában mennyibe kerül egy tanfolyam ára? És mit foglal magában?
Mindenképpen iratkozz be! A legeslegjobb dolog ami történhetett a kutyuddal az az, hogy elismerted, hogy valamit nem jól csinálsz, és ezen szeretnél változtatni. Egyébként a Cerberososok kimondottan problémás kutyákra vannak kihegyezve, biztos, hogy fognak tudni segíteni.
Egyébként van pár elég jó cikkük: [link]
Amúgy pont tegnap néztem a póráz két végénben egy ugyanilyen babakocsinak ugrós kutyust, elég jól helyre tették: *****
Olvasd még el Jan Fennel Hallgassunk a kutyákra című könyvét, abból is sok hasznos tanácsot kaphatsz.
A kutyádnál biztosan az a probléma, hogy tekint téged vezérnek, ezért nem bízik abban, hogy tudod biztosítani a biztonságát, hanem azt hiszi, hogy neki kell védenie magát. Ettől egyre stresszesebb. Ha kutya jön, vagy babakocsi, vagy ilyesmi, akkor gondolom rögtön te is ideges leszel, mert nem tudod kezelni a helyzetet, és ez az idegesség kisugárzik rá, és még jobban felpörgeti magát. Ha nem érzi benned a határozottságot, és a nyugalmat, akkor nem tudja elhinni, hogy te vagy a főnök, és nincs ok aggodalomra, mert kezeled a helyzetet.
Egyébként a kutyasuliban a sima alapfokú tanfolyam is nagyon hasznos ( [link] ) és ha problémás kutyát viszel, akkor előtte megcsinálják vele a szocializációs tréninget is, ahol megtanulod a dolgok nehezét, még mielőtt belevágnál az igazi tanításba.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Köszönöm szépen a választ!A linkeket meg fogom nézni.
Az említett könyvet már olvastam,némi javulást vettem már észre mióta követjük a tanácsait,de nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!