Melyik kennelből vegyek Amerikai Bulldogot?
Amerikai bulldogban tudok segíteni neked, nekem is van :)
Backyard Kennel
Bagiházi-Harcos Kennel
Bullsofcornelius Kennel
Demoniac Kennel (ők az egyik legjobbak )
Nagyon jó kutyáik vannak ! Én tőlük vennék az biztos !
Nagyon figyelj oda honnan veszel , mert vannak itt Tk.-cserétől a mindenig , csalnak , hamisítanak sokan !
Ők tényleg nagyon jók .
Kiírni nem szeretném , de van néhány kennel amiből ne vegyél semmi képpen sem !
Üdv
Menhely.
Több van belőlük ott, mint gondolnád...
Szia.
Nekem is vannak amerikai bulldogjaim,javaslom nézz körül a www.bulldog.lap.hu oldalon a magyar amerikai bulldog tenyészetek között. Persze ott is van sok kontár "tenyésztő",de szerintem a honlapokról kiderül kinél érdemes kölyköt venni.
A Bagiházi,Blockhead éskennelben mostanában nem lesznek kölykök,viszont van pár jó kennel ahol hamarosan lesznek vagy éppen vannak is kiskutyák.
Vagy nézd meg az amerikai bulldog klubhonlapot:
www.amerikaibulldogklub.gportal.hu
Kedves első hozzászóló!
Látom, megtanultál néhány nevet.
De a véleményed messze áll a valóságtól.
Magyarországon a három legjobb tenyésztő a Backyard Kennel, a Bulls Of Victory Kennel, és a Demoniac Team.
Bár ők már olyan minőséget produkálnak, hogy azt az átlag ember nem nagyon fizeti meg, inkább azok, akik igazán értékelik a jó vérvonalat, és minőséget. Pl többi tenyésztő.
Itt nézz szét:
Nekem is vannak kutyáim, említett is az első hsz, de nem sorolnám magam a legjobbak közé.
Cornelius :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!