Mi legyen a neve a kiskutyusomnak?
31/47 A kérdező kommentje:
ne haragudjatok,de miről is beszéltek??:O
32/47 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok,de miről is beszéltek???:O
ezt nem hiszem el elolvastam ezt a kérdést is és az összes választ a másik ehhez hasonlót is és nagyjából az összes választ ahhoz kapcsolódóan.
ez egy olyan oldal ahol az emberek kérdéseket tesznek fel ahol te szabad akaratodból válaszolhatsz...senki nem kényszerít. Miért kell bántani azért mert tippeket kér?
A másik kérdésre pedig szerintem is jobb ha 8 hetesen hozod el. Ja és egy olyan kérdésből h mi legyen a kutya neve abból hogy jön valaki ahhoz hogy az összes 16 éves lányt egy kalap alá vegye..??? szerintem ez a szánalmas..
2010. ápr. 4. 16:48
Szerintem meg te vagy a szánalmas 6 hetesen hova vigye szerencsétlen kutyát?? Szüksége van az anyatejre! Ha ennyire nem ért senki se az állatokhoz hát vigyék azt ha meghalnak ugyis vesztek másikat nem? Mert nem szeretitek az állatokat nem becsülitek meg őket..áááh csak 10ezer ft majd lesz másik..;) Na látod ez a szánalom, hogy foglalkozni se meg érteni se értetek a kutyákhoz!;)
2010. ápr. 4. 17:33
35/47 A kérdező kommentje:
Bocs,de ki mondta,hogy 6hetesen hozom el?? Én 10hetesen hozom el...és amúgy meg szeretem az állatokat,mert van 1Tengerimalacom, 2hörcsögöm és 1cicám úgyhogy...és már mindegyik évek óta megvan ha nem szeretném őket már nem lennének meg. És amúgy már az egyik kis hörcsög életét is mentettem meg úgy,hogy elkezdett fuldokolni ,mert nem tudjuk mért,de asszem,hogy az egyik ismerősöm[még picike] nagyon megszorította [a picike 4-5évest jelent]és fújtam az orrába 2x levegőt és még azóta is él:D úgyhogy sztem ha valaki nem szeretné őket akkor nem mentette volna meg...
ne hogy már ezzel itt dicsekedj! ez volt a kötelességed! amúgy meg nem szép dolog hülyének nézni az embereket...-.-
2010. ápr. 6. 18:49
37/47 A kérdező kommentje:
Nem dicsekedtem vele,hanem elmondtam,mert akkor meg vádolják az embert...de amúgy Neveket kértem és nem sok pofázást...de amúgy is azt a kérdést nem én tettem fel,hanem az egyik ismerősöm,mert neki is olyan kutyája lesz,csak nekem előbb : )
parasztkám, aki azt írtad h én vagyok a szánalmas szedd már össze magad. épp azt, írtam h sztem is jobb ha 8 hetesen hozza el szóval jó lenne ha nem bunkóznál. -.-
ja és elmondanám nekem a kutya nem divatcikk ... és ne ítélkezz vagy nem tudom sok otthon a stressz és itt éled ki magad? van (nem is egy) kutyám minden oltása ...
nagyon sok kutyát mentettünk már meg (családdal együtt)
a síntérteleptől vagy épp a haláltól.
2010. ápr. 9. 20:02
kedves kérdező ne is foglalkozz a sok idetévedő bunkóval...
jó h figyelsz az állatodra..
nevek: Hógolyó, Borzos, Csocsó, Lala,
2010. ápr. 9. 20:10
40/47 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszíí és amúgy nem is figyelek rájuk:)
Kapcsolódó kérdések: