A kutyapelenka tényleg hasznos?
addig hasznos, amíg nem lehet kivinni.
És ugyebár, amíg nincsenek meg az oltásai nem tanácsos kivinni a kiskutyát. Hasznos a balesetet szenvedett állatoknál, amíg gyógyulgatnak. Hasznos az idős, beteg ízületes kutyáknál. Nem úri hóbort és nem játékszer. Jó ötlet és higiénikus.
úú szerintem ne pelust használj. sokkal jobb az újságpapír!!!
nem lesz gond. amikor pisilt, vagy akart, rögtön ráraktam és mondtam neki h pisikélj.
később egy-egy játék közben is odarohant, pisilt és jött vissza hozzánk.
van aki leviszi az újságot az utcára, h jobban odaszoktassa a kutyát, de nekünk erre sem volt semmi szükségünk.
mivel fent is mindig mondtam neki h pisi, kaki, így összekötötte magát a szavakat a dolgokkal, és mikor levittem ugyanúgy mondtam neki.
persze evés, alvás vagy játék után már rohantam is le vele. 1-2 óránként. rögtön odapisilt, kapott jóóóó nagy dicséretet, ma is emlékszem mien büszke volt magára:)
sok sikert:)
2.válaszoló vok.
azért is jobb az újságpapír, mert az teljesen a földhöz "tapad", és nem kezdi el rögtön szétcibálni.
a pelenka meg felemelkedik és így játéknak tökéletes.
volt h mi is több újságot terítettünk le, akkor már a kutyusunk is hozta be meg tépte szét, de ha csak egyet, vagy kettőt, nyugton hagyta.
persze kivételek mindig vannak.
az újságpapíros vagyok:D
szóval arra azért készülj fel, h előfordulhatnak még balesetek azután is, h pelusra/papírra szoktattad vagy már le járkáltok vele.
nekem egyszer volt, h a kutyám szánt szándékkal, mert összevesztem vele, rápisilt a paplanomra. na akkor mondtam is h nem szabad meg mit csinálsz, de mikor ment volna az újsághoz csak addig nem bírta ki, akkor nem kapott szidást.:)
bár emlékszem:DDD , hogy sokszor volt olyan, h ráment az újságra, és pont a szélére, így ami kijött belőle az mind a parkettára került:DDDDDDDD XDDD
ha máshova pisilne, ott mindig moss fel rendesen floraszepttel vagy domestossal vagy efféle fertőtlenítő használatával, mert ha érzi a szagát, vissza fog menni oda elvégezni a dolgát.
újságpapír: átázik!!! Minimum 5-6 réteg kell belőle, ki fogyaszt ennyi napilapot? :)
Azért jobb a pelenka, mert annak az alja műanyag, így nem ázik át a padló. Sokkal több folyadékot felszív, mint a papír.
átázik de azt azonnal takarítottam is. úgyis folyamatosan a kölyök mellett kell lenni.
a pelust meg szétcibálja.
nekünk lent van mindig annyi mint a szemét, annyit hoztunk fel belőle amennyit akartunk.
mikor már nem kellett, hiányzott is, h válogassak a különböző nagy széthajthatós újságokból:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!