Az a szuka akinek az egyik melle befele van fordulva az is tud szoptatni?
A barátnőmék bernáthegyieket szaporítanak, a frissen beszerzett új szukájuk egyik mellén vettem észre mikor simogattam a hasát, hogy az egyik melle befele van fordulva.
Mondtam nekik, hogy mi a helyzet d nem igazán érdekelte őket. Lesz valami baja a szukának mivel már vemhes?
Amúgy nem tudok velük mit kezdeni, a pénzt nézik csak a kölykökbe, azt se tudják néha, hogy melyik melyiknek az apja, párzik itt mindenki-mindennel. Csak a pénzt nézik. Viszont a szukát kölyök kora óra ismerem és szeretem, éppen ezért nagyon féltem is.
A "baratnod"... Itt nevtelen vagy (sajnos) nem kell masnak kiadni magad.. Szerintem pont nem az erdekelne hogy tud e szoptatni hanem hogy mifele baja/betegsege lehet, ha nem te szaporitod.
Remelem tudja/tudod hogy buncselekmeny, es szerencsere nagyon sokat jelentenek allatvedoknek, remelem ok is minel elobb koztuk lesznek.
Orvosi ellatasrol gondolom meg csak nem is hallottatok
Elso vagyok, az volt fura, hogy "frissen beszerzett szuka" utana meg "kolyokkora ota" bar eleg fiatal, de akkoris.
Orvoshoz kene vinni egyertlemuen. Nem is ertem miert irtok ilyen kerdeseket ide, te latod es nem tudod mi baja, akkor mi, neten? Oke hogy tapasztalat, de szerencsere itt nincsenek szaporitok, ugyhogy a dokit ajanlanam.
Ja, es ahhoz kepest hogy utalod oket a baratnod, en ezekkel szoba sem allnek, de te tudud;)
Ha pedig segiteni akarsz jobb ha jelented...mindenki, de foleg a kutyak erdekeben..
Mit kellene jelenteni az állatvédőknek?
Egyenlőre nem tilos kutyát pároztatni.A törvény csak annyit ír elő, a kölyköket meddig kell az alomban tartani és miként lehet tulajdonost váltani.
Az állatvédők is csak a törvény be nem tartásakor léphetnek.
Ha nem megfelelően vannak tartva a kutyák, akkor igenis lehet őket jelenteni!
Ha ez nem opció, akkor próbálj rájuk észérvekkel hatni! Még az előtt, hogy valamelyik kutyájuk belehal az agyonelletésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!