Miért nem tudja a kicsi kutyám kinyomni a kaksikáját?
Van egy 2 honapos kis Yorkshier Terrierem. Rendszeresen iszik meg eszik. ( vizet iszik meg Royal canint eszik íztelen joghurtba áztatva) Naponta 1x nem tudja rendesen kinyomni a kaksikát ilyenkor ki kell neki mosni a popsiját.
Van valami ötletetek, hogy mit lehetne csinálni?
nekem is yorkim van én ettől a beáztatott táptól rosszul vagyok. Nem kell, van foga, gondolom kölyöktápot kap megtudja rágni. Amúgy a royal canin tápot pl az enyém megse ette. Sokszor hallottam a tápról, hogy nem is vmi minőségi mivel 5% a hústartalma bocsánat 5%húspor...rendes hús sincs benne.
Valószínű neki se jó ez a táp mivel a kiürítéssel gondok vannak. Diétáztasd inkább adj neki rizst+reszelt nyers répát+főtt húst ez jót tesz az emésztésének.
A joghurt meg még nagyobb hülyeség ne áztasd semmibe, fölöslegesnek tartom.
Kaksikát?! Ki kell mosni a popsiját?! :D
Ha ezt komolyan gondoltad, akkor megérdemled ezt a szerencsétlen kutyát(?). Amúgy meg, egyetértek az előttem szólóval, ha ennyire imádod, VIDD EL ORVOSHOZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!