A kutya fel tud mászni a vadhálóra, át tud mászni rajta?
Mivel nemsokára érkezik a kutya, a telek körüli kerítés viszont nincs túl jó állapotban már 1-2 helyen, így arra gondoltunk, hogy egy részén, ahol a kutya is mászkálhat kicseréljük vadhálóra.
2 méter magasra gondoltunk, egy részét beàava a földbe, ha esetleg ásna.
Fölé pedig szögesdrótot feszíteni, hogy biztosan elég magas legyen, mert a kutya is nagytestű. Így lehetne a leggyorsabban megcsinálni.
Szögesdrótra csak azért gondoltam, mert nem tudom, hogy mekkora problémát okozna neki átmászi a vadhálón. 180 cm magas lenne kb a háló, ha levonjuk a földben lévő részét.
Efölé jönne pár cm-el a szögesdrót. Ha szükséges...
Át fog mászni ha akar.
Négy hónapos kicsi pulit megpróbáltuk bekerített részre zárni a kerítés elég magas volt, hogy átugorni ne tudja, öt perc kellett neki, hogy rájöjjön , hogy tud rajta átmászni.
Valahogy így gondoltam a kerítést
Először mi is arra gondoltunk, hogy befelé hajlítjuk a felső részét. De ahhoz még kéne hegeszteni vagy valahogy rögzíteni egy hajlított rudat, vasdarabot. De mivel a telken egyelőre nincs áram, így nem tudom hogyan lehetne megoldani.
Amúgy a kerítésnek szerintem nem fog nekiesni. Annál nyugodtabb szerintem.
Több megoldás is van itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!