Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Férjem szerint sovány. Szerint...

Férjem szerint sovány. Szerinted? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 27. 19:05
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az lesz. Köszi.
2015. máj. 27. 20:24
 32/50 anonim ***** válasza:
82%

Ne pánikolj. Egyrészt ma sajnos sokan hozzá vannak szokva a hurka formájú kutyák látványához, ha látnak egy kutyát normális súlyban, akkor soványnak tartják.

A vízzel sincs gond, az és 80 kilós dogjaim fejenként majdnem megisszák minden nap a 10 literes vödörből a vizet. És nem sok nekik.

Ha a kutya rendszeresen van féreghajtózva, vidám, mozog, eszik, játszik, akkor nincs semmi baja.

inkább legyen ilyen, mint egész nap alvó és 8 évesen már izületi gyulladással küzdő kutya

2015. máj. 27. 20:29
 33/50 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem csak fejlődésben van még. Ha megáll a fejlődésben, szerintem hízni is fog.

Ha eszik, iszik rendesen és jó kedve van, szerintem nem kell túlaggódni. Úgyis látni fogjátok, ha valami nem oké.

2015. máj. 27. 20:37
 34/50 anonim ***** válasza:

Bocs, nem ijesztgetni akartalak :-) Lehet, hogy amúgy is max 2/3-a jut ennek a mennyiségnek a kutyába, amilyen kulturáltan egy szomjas kutya iszik.

A soványsághoz nem nagyon tudok hozzászólni, tapintani kéne. De ha nem szúr a gerince meg a medencéje, akkor nincs gond. Munkakutyák tudnak annyira menni, hogy nem marad meg rajtuk egy gramm zsír sem, de nincs semmi bajuk, egészségesek.

2015. máj. 27. 20:38
 35/50 A kérdező kommentje:

Alkatilag kb ilyen

[link]

2015. máj. 27. 20:48
 36/50 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen rendben van.

A vízivást legközelebb említsd meg a dokinak, de nem hiszem, hogy az is probléma lenne.

Az én vizslám is letolt két liter vizet egy nap, nagyon pörgős ő is. (Mondjuk pocsol is valamennyit mellé, de az nem decikben mérhető :D)

Off: Rókakutya! :D Szép amúgy. :D

2015. máj. 27. 21:15
 37/50 A kérdező kommentje:
Ezt már mondták páran :D Lehet apuka róka volt :DD Köszi a választ :)
2015. máj. 27. 21:17
 38/50 A kérdező kommentje:
Most látom hogy egyik képen rajt van a gyerekem felemás cipőbe :D Nem vagyunk bolondok, csak mostanába ezzel szórakozik :D
2015. máj. 27. 21:21
 39/50 anonim ***** válasza:

Ha eszik, és néha hagy is belőle, + vidáman, örömmel futkározik, féreghajtva is van, nem beteg, akkor nincs vele mit tenni. Ilyen alkat.

Az hülyeség, hogy azért ne mozogjon, hogy ducibb legyen.

2015. máj. 28. 02:25
 40/50 anonim ***** válasza:

Nézd, ez egy tök normális, jó kondiban lévő mali:

[link]

A bordákat elvileg csak érezni kell, nem látni, de a combjain látszik, hogy nem éhezik a kutya.

Egyébként a britnek van activity breed tápja, lehet, hogy érdemes azt adni. De ha 1 éves, még sokat fog változni, "férfiasodni".

2015. máj. 28. 10:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!