Férjem szerint sovány. Szerinted? KÉP
Ne pánikolj. Egyrészt ma sajnos sokan hozzá vannak szokva a hurka formájú kutyák látványához, ha látnak egy kutyát normális súlyban, akkor soványnak tartják.
A vízzel sincs gond, az és 80 kilós dogjaim fejenként majdnem megisszák minden nap a 10 literes vödörből a vizet. És nem sok nekik.
Ha a kutya rendszeresen van féreghajtózva, vidám, mozog, eszik, játszik, akkor nincs semmi baja.
inkább legyen ilyen, mint egész nap alvó és 8 évesen már izületi gyulladással küzdő kutya
Szerintem csak fejlődésben van még. Ha megáll a fejlődésben, szerintem hízni is fog.
Ha eszik, iszik rendesen és jó kedve van, szerintem nem kell túlaggódni. Úgyis látni fogjátok, ha valami nem oké.
Bocs, nem ijesztgetni akartalak :-) Lehet, hogy amúgy is max 2/3-a jut ennek a mennyiségnek a kutyába, amilyen kulturáltan egy szomjas kutya iszik.
A soványsághoz nem nagyon tudok hozzászólni, tapintani kéne. De ha nem szúr a gerince meg a medencéje, akkor nincs gond. Munkakutyák tudnak annyira menni, hogy nem marad meg rajtuk egy gramm zsír sem, de nincs semmi bajuk, egészségesek.
Szerintem teljesen rendben van.
A vízivást legközelebb említsd meg a dokinak, de nem hiszem, hogy az is probléma lenne.
Az én vizslám is letolt két liter vizet egy nap, nagyon pörgős ő is. (Mondjuk pocsol is valamennyit mellé, de az nem decikben mérhető :D)
Off: Rókakutya! :D Szép amúgy. :D
Ha eszik, és néha hagy is belőle, + vidáman, örömmel futkározik, féreghajtva is van, nem beteg, akkor nincs vele mit tenni. Ilyen alkat.
Az hülyeség, hogy azért ne mozogjon, hogy ducibb legyen.
Nézd, ez egy tök normális, jó kondiban lévő mali:
A bordákat elvileg csak érezni kell, nem látni, de a combjain látszik, hogy nem éhezik a kutya.
Egyébként a britnek van activity breed tápja, lehet, hogy érdemes azt adni. De ha 1 éves, még sokat fog változni, "férfiasodni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!