Mitől kattant be?
Van egy mentett kutyusom, aki amióta hozzánk került, imádja a macskánkat, behódol neki, együtt alszanak stb..
Ma délután rendesen vicsorogva neki akart menni a cicámnak, mint egy idegsokkos...mintha belerúgtak volna, pedig szegény cica csak úgy volt magának...
a vacsiját is remegő idegességgel ette...
amúgy amstaff, gondolom szaporítós, de egyébként egy haláli aranyos, bújós kutya..
Vajon képes lenne bántani a cicánkat? Nekem ő a mindenem, de ha lesz valami a cicával, akkor nem tehetek semmit, hogy ne kerüljön menhelyre...és ettől teljesen kivagyok..ha eddig több hónapja együtt voltak a macskàval normálisan, akkor csak nem lenne képes szétszedni, ugye??
A kutya ok nélkül nem reagál így. Vagy félreértelmezett valamit (macska kiadott valami fura hangot, pl.) vagy belekapott az arcába a macska.
"Nekem ő a mindenem, de ha lesz valami a cicával, akkor nem tehetek semmit, hogy ne kerüljön menhelyre..."
Ja, ő a mindened...Szégyelld magad. Ha valami baj van egy állattal, akkor nem lepasszoljuk vagy kitesszük a szűrét, hanem megoldást keresünk. Persze megszabadulni tőle sokkal egyszerűbb, mint energiát és időt fektetni bele.
Írtam a kérdésnél, hogy ha bántja a cicát, nem tehetek semmit, hogy ne kerüljön menhelyre.
ebből kiderül szerintem, hogy nem én döntök a sorsáról.
A kérdésre visszatérve, ma kint voltam vele kb. 1,5 órát, és megint az volt, hogy a macska csak úgy volt az asztalon, ő meg elkezdett vicsorogni meg durván morogni...rászóltam egyből, de egyszerűen nem értem. Nincs seb egyikükön sem, senki nem csinált semmit, én a kertet néztem közben, előtte egy fél órával kaptak kaját, de azt akkor meg is ették. Se tál, se vizes vödör, se semmi nem volt a közelben, amin összeveszhettek volna. A kutya fel tudna menni az asztalra, ha akarna, de sose próbálkozott, így sose volt rászólva, arra sem lehetett féltékeny. Kutya kan, cica nőstény, ivartalanok.
Eddig együtt aludtak...
Lehet, hogy azért ilyen mert gyenge idegrendszerű?? valószínűleg egy agyonszaporított családból származhat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!