Igaz-e, hogy ezért börtön jár?
Néhány napja ivartalaníttattam az állatainkat, de nem szóltam róla senkinek. Korábban már tettem említést az ivartalanításra vonatkozóan, de süket fülekre talált, illetve hallani sem akart róla senki! Ezért megfogtam őket és elvittem az állatorvoshoz. Azóta remekül vannak, bár nem nagyon van kedvük játszani. (Mondjuk sztem a műtét miatt)
Otthon ijesztgettek ilyesmivel, mert hogy megcsonkíttattam őket. Eléggé kiborult mindenki. Ja én álltam a költséget...
Korábban ezt a kérdés tettem fel ezzel kapcsolatban:
Hogyan tudnám meggyőzni anyukámat, hogy az lenne a legjobb a kutyánknak, ha ivartalaníttatnánk?
Mondd meg annak,aki ijesztgetett,hogy hülyeséget beszél.Ezzel a "csonkítással"jót tettél a kutyádnak.Ha tilos lenne,nem csinálnák meg az állatorvosok.
A menhelyekről kikerült kutyák ivartalanítva vannak,sőt a különböző szolgálati kutyák is.
Gyorsan rendbe fognak jönni.
A kérdésre a pontos válasz: NEM!
Jól tetted, megkíméled őket a daganatod betegségek kialakulásától, felesleges szaporulattól, párzási időszakban elkóborlás veszélyétől. Ez nem csonkítás, hanem felelős állattartás. Emiatt nem kell magad rosszul érezni. És szomorú, hogy a családod ezt nem látja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!