Mi a véleményetek a pásztorkutyákra szabott franciabundás bátorságpróbáról?
Szerintetek jó, hogy kitalálták ezt a programot?
Mérvadó szerintetek ez a teszt?
Itt található a program weblapja:
A videók alapján melyik pásztorkutyát tartjátok a legbátrabb, legkeményebb fajtának?
Semmi értelme annak,ahogy ezt az egésszet kitalálták...főleg az 5 km.res kitartó próbának o.o
Egy egészséges kutya ennél jóval többet bír ügetésbe...ezt röhögve megcsinálják.
A területvédés pedig csak saját területen értelmes dolog...én nem engedném a kutyámnak,hogy vlahova elmegyünk ott hagyom pár percre és ha arra megy valaki csitt csatt o.o
Ráadásúl nem hülye a kutya,hogy egy darab anyagot védjen tök idegen helyen,mégha rajta is van a gazdi szaga.
Pontosan nekem is az a véleményem amit az előző válaszolók irtak.
Az nem a területe, de lehet, hogy azok a kutyák akik ott megállják a helyüket, otthon is nagyszerű házőrzők lennének.
De ez sem biztos, viszont valami következtetést le lehet vonni.
Az a mérvadó ami a saját területén történik.
Nekem komondorom van, ez a fajta olyan,hogy kint a parkban kedves, simogatható (bizonyos határig), otthon viszont nem szereti az idegeneket, bizalmatlan.
kicsit régi kérdés,de amiket én láttam erről felvételeket,azok mind a kutya saját környezetében készültek.
az átlag nagyjából az volt írták is a kiképzők,hogy 10ből 2-3 hajlandó harapni,komolyabban támadni.
a többi ugat a kerítés mögött,szinte meg van veszve,aztán amikor bemegy a védőruhás ember,akkor sehol semmi.
ugatás,jelzés,vagy full para.
és igen ebben a formában ez nevezhető hitelesnek.
az erdőben kikötős változat az meg nem feltétlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!