Írnátok olyan kutyafajtákat akik 5 (esetleg 7) kilótól nem lesznek többek felnőtt korukban sem?
Nem feltétlen Paris Hiltonos kutyára gondolok, hanem akit vihetek magammal buszon is, aki megül az ölembe, szobába jól elvan(udvaron is, de szobába is lényeges hogy jól érezze magát), mert így minnél több időt tölthetnék vele.
Volt már 2kutyám, sajnos meghaltak, és hiányoznak.
Gondoltam arra hogy örökbe fogadok, már a menhelyet is kinéztem, de szerintetek ott vannak kölyök kutyák? Akik kistermetűek maradnak? (azért szeretnék kölyök kutyát hogy jól összeszokjunk)
Törpe tacskó! :-)
Nekünk 2 is van. Imádni való. Mindig is volt tacsink, és lesz is! Van még 2 foxink, és egy 16 éves törpe spiccünk.
Volt német juhászunk is. Sajnos Ők már meghaltak. Tiszta szívből ajánlom a tacskókat. Okosak-huncutak, egy kicsit önfejűek...
Kikérem magamnak a stílusodat!
És ha nem vennéd észre, akkor te magad írtad, hogy gondolkozol a menhelyről örökbefogadáson! Előbb nézzél magadba, mielőtt ilyen stílusban reagálsz kedveském!
fajták: pl.havanese, bolognese, bishon frise, shih-tzu, törpe tacskó, pincser, brüsszeli griffon, palotapincsi, lhasa apso, yorkie, csivava, kínai meztelenkutya:), jack russel, ... több nem jut eszembe.
szerintem nyugodtan látogass el a menhelyre, nagyon szivesen tájékoztatnak majd, hogy melyik kutyi felel meg az elképzelésednek.. sajnos elég bö a választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!