Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a jó kutyatáp?

Melyik a jó kutyatáp?

Figyelt kérdés
Ha kérhetlek akkor saját tapasztalatot. Olvastam sok helyen hogy a pedigree meg a chappi nem jó. Szerintetek?

2014. febr. 20. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A pedigree, chappi és ehhez hasonlók tényleg nem jók.

Az én egyik kutyám Britet eszik, a másik meg Joserát.

2014. febr. 20. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezek tényleg semmire sem jók,színezett kukorica dara,vérrel/csőrrel/bőrrel. Ezeknek kilója 600ft körül van,az én 8 kilós kutyám,kb 200g-ot enne,ami 120ft.

Most például Brit Premium Adult Smallt kap napi 100g, és 600ft kilója,így a napi adagja 60 Ft,fele annyi mint a szupermarketes semmik.

Én sokkal jobban járok,mert olcsóbban kijövök,a kutyám is mert nem 5 évig fog élni,hanem mondjuk 12-ig vagy tovább is...

Most ennyit tudtam írni,de ha érdekel részletesebben írj privit.

2014. febr. 20. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
minden kutyatáp szemét.szinhus kell neki .
2014. febr. 20. 19:29
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi
2014. febr. 20. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Nálunk Aldis Romeo Excellencet kap, olcsókategóriásban talán ez az egyik legjobb...a másik, amit mi nem ehetünk, mert csirkéset nem eszik, az az Outdog100 a Decathlonban. Nagyon sokan mondják, hogy az jó, jobb mint a többi középkategóriás, ami a beltartalmat illeti. Sokan mondják még a britet, a joserát:)

Mi a Romeo-t szeretjük, meseszépek tőle:)

2014. febr. 20. 19:57
 6/9 A kérdező kommentje:
neked is köszi
2014. febr. 20. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekünk a Brit Premium vált be. Ha nagy zsákban veszed, nem kerül sokkal többe mint a fent említett agyonreklámozott tápok és ezerszer jobb.
2014. febr. 20. 21:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Én inkább nem ajánlok tápot, de hasznos lehet ha ezt elolvasod.

[link]

2014. febr. 21. 08:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint a Pedigree fajta kutyatáp nagyon jó. A kutyáim is szoktam olyat kapni.
2014. márc. 11. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!