Melyik kutyaféle a legkeresettebb?
Tenyészteni leginkább a németjuhászokat, rottweilereket, farkaskutyákat, keverékeket szokták. Én legalábbis ilyenek láttam/ilyenekről hallottam.
Ha viszont arra vagy kiváncsi hogy melyek azok a kutyák amikből sokat lehet látni akkor azok általában a magyar fajták. Kuvasz, puli, pumi stb..
Mostanába egyre inkább kezd "divatbajönni" a kistestű kutyák tartsa. Tacskó, Puli, Pincsik, Foxik stb.
Kedveském, ha nálad nem egy adott fajta szeretete, tisztelete, hanem a keresettség vagyis a PÉNZ érdekel, akkor ne akarj tenyészteni! Az ilyen emberek amúgy sem Tenyésztők, az ilyen emberek neve SZAPORÍTÓ!!!!!!!!!!!!!!!
A tenyésztőt a nemesítés vezérli, nem a keresettség és a pénz!
Elég gáz a felfogásod, már megbocsáss! És nyugodtan lepontozhatsz, lesznek elegen, akik egyetértenek majd velem! :)
Na meg ha kicsit is kutyás lennél, akkor tudnád azt is, hogy mik a divatfajták és azt is tudnád, hogy évről-évre változik a divat.
A magadfajtákat pont csak az állat egészsége és a fajta jellemzőik nem érdeklik, csak az, hogy a szukát kiszipolyozva minél rövidebb idő alatt minél nagyobb haszonra tegyenek szert! Én egyetlen nagybetűs Tenyésztőt sem ismerek, akinek anyagilag megérné! De ők a legprofibbak és minden tiszteletem nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!