a kutya azt hiszi hogy o a fonok es megengedheti maganak hogy az "alattvalokat" harapdalja
2013. máj. 6. 17:36
2/21 anonim válasza:
Az a baj, hogy a gyereknek túl sok minden meg van engedve a kutyával szemben, plusz ti se értetek túl sokat a kutyákhoz... Remélem nem a kutya fogja megsínyleni, hogy nem megfelelő helyre került...
Nem őt kell megváltoztatni, hanem nektek kell megváltozni. Ajánlom a tükör iskolákat, vedd fel velük a kapcsolatot!
2013. máj. 6. 17:36
3/21 anonim válasza:
Mennyi idős a kutya? Nem csak egyszerű játékról van szó?
És természetesen lehet változtatni a kutya viselkedésén normális neveléssel, elegendő foglalkozással, szocializációval.
2013. máj. 6. 17:37
4/21 anonim válasza:
1es!
Azért azt hagy ne tűrje már el a kutya, hogy pl. ugrál rajta a gyerek, meg ilyenek... Jó, nem tudom, hogy itt mit csinál a gyerek a kutyával, na de azért nem kéne mindent megengedni nekik!
2013. máj. 6. 17:37
5/21 A kérdező kommentje:
A kutya 8 hetes.
2013. máj. 6. 17:39
6/21 anonim válasza:
Jesszus! Mit vársz egy 8 hetes kölyöktől? Ő még kicsi, természetes számára, hogy a szájával ismerkedik meg a dolgokkal, emberekkel. Ha odakap, akár nektek, akár a gyereknek, az azért van, mert nem jól nyúltok hozzá, nem jól közeledtek felé! Kérlek, ne engedd, hogy a gyerek húzza, nyúzza, mert az nagyon nem jó!
2013. máj. 6. 17:42
7/21 anonim válasza:
8 hetes? Dehogy támad. Játszik... ami később eldurvulhat. Természetesen meg lehet változtatni, egy 4éves kisgyerek már elég nagy hozzá, hogy az alapokat megtanítsátok neki a kutyával való bánásmód kapcsán. Meg nektek se ártana utánaolvasni a dolgoknak, ha ennyire nem tudjátok értelmezni a kutya gesztusait. Nem rosszindulatból mondom, senki nem úgy született, hogy tudta.
2013. máj. 6. 17:42
8/21 anonim válasza:
Persze, én se rosszindulatból írtam, csak ebből szokott lenni, a "kirakjuk a kutyát, mert veszélyes" dolog... közben meg csak annyi bűne van, hogy nem értenek hozzá! Ajánlom Cesar Millan könyveit, Korom Gábor könyvét... nagyon sok mindent megtudhatsz belőle!
2013. máj. 6. 17:45
9/21 anonim válasza:
nah ne már. egy szemtelen kis blökivel van dolgunk aki próbálgtja a határait. nagyon egyszerű. szigorúan tilts minden olyan viselkedésformát amit nem engedhet meg magának a kicsivel szemben. ugyanakkor igazat adok az egyik válaszadónak abban hogy az ilyen kisgyerekek úgy nyúlnak sokszor a kutyákhoz hogy rossz nézni . egyszer egy kb ilyen korú gyerek se szó se beszéd, odarohant az akkori szomszédom kis (méretű tehát már felnőtt volt a kutya) shi tzu kutyájához. megmarkolta két kézzel a hátát majd földhözvágta szerencsétlent. nem tudtam eldönteni hogy szegény idős gazdit vagy a jámbor kutyust sajnáljam e jobban. durva volt nekem még nézni is. szóval gyereknek kutyának egyaránt tiltani a nem szép viselkedést. ugyanis pl. ha a gyerek belemarkol egy erőset a kölyökbe akkor értelemszerűen a kölyök is azt gondolja hogy szabad durvulni.
2013. máj. 6. 17:47
10/21 A kérdező kommentje:
nem szokta nyúzni,alig simogatja,mert már fél tőle.Homokozik és hátulról megtámadja és belekap a szemébe.Nem csak őt bántja hanem az unokatestvéreit is akik 2 évesek. De nem lehet hogy azért csinálja,mert vadászkutya és akkor...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!