Pulit szoktak/lehet sétáltani?
Ne haragudj,de ez egy buta kérdés!
Minden fajta kutyát lehet sétáltatni,csak türelem kell.
Valószínűleg épp azért izgága a kutya,mert nagy mozgásigénye van,menne sétálni,örül.
Kutyaiskola?
Egyébként a pulikat annak idején a rendőrség is nagyon jó eredménnyel használta.Nem véletlen,nagyon okos kutyák.
Nekem puli-foxi keverékem van.
Az enyém is megőrül egy kis mozgásért.
Az elején forgott és rácsavarodott a póráz,ugrált, húzott, de úgy h nem kapott levegőt.
Mára már szépen jön a bicikli mellett, és megtanult járni is (előtte hiányzott ez a fokozat :vagy állt vagy rohant).
Az elején dicsérni, jutalmazni próbáltam, de ezzel nem mentem semmire, úgyhogy muszáj volt párszor megfegyelmeznem, csak így tudtam tanítani.
Azért sétáltatom biciklivel, mert iszonyat mozgásigényes és gyalog nem lehet kielégíteni csak napi 16 órai sétáltatással.
És ha a határban leveszem róla a pórázt akkor előrefut 2-300 métert és utána vissza, az útbaeső dögökben meghempergőzik, belekóstol, meg már egyszer a mezőőr is szemet vetett rá.
Mellesleg az első kerék előtt van a kutya feje, póráz nincs rajta, a tempót mérséklem ilyenkor, és terepen inkább nekem okoz gondot az általa diktált sebesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!