Nagyon morbid lenne ha kiásnám a kutyám holttestét?
Figyelt kérdés
El kell költöznünk sajnos, a kutyum a kertemben van eltemetve, és nem szeretném itt hagyni. Szerintetek hagyjam nyugodni vagy tényleg "hozzam magammal"?2009. szept. 23. 21:49
1/39 anonim válasza:
Szerintem talán jobb ha hagyod nyugodni békében! :( Nehéz lehet, de jobb ha úgy emlékszel rá amilyen volt, és nem úgy, amilyen most! :(
2/39 anonim válasza:
Hagyd ott nyugodni.Te se néznéd jó szemmel ha a haverod holttestével ezt csinálták volna mert magukkal akarják vinni nem?A kutyád ott halt meg ott növekedett(nem tudom de lehet)az a ház,kert volt az otthona.
3/39 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van. De nagyon utálnám magam ha tudnám hogy otthagyom abban a házban,aminek jó eséllyel az lesz a sorba hogy ledózerolják és valami nagy lób.szást építenek a helyére...
2009. szept. 23. 21:53
4/39 anonim válasza:
Haggyad nyugodni szerintem. Felesleges volna kiásni. Ha annyira kötődsz hozzá még mindig hogy megnyugtat ha közeledben van akkor viszont ha gondolod csináld.
5/39 anonim válasza:
Ha téged ez megnyugtat csináld. Lehet hogy én is megtenném. De vigyázz nehogy elkapj valami fertőzést, mégiscsak egy tetem.
6/39 A kérdező kommentje:
Együtt nőttünk fel... 1 hónap volt köztünk. de ő itthagyott 17 évesen...
2009. szept. 23. 21:53
7/39 A kérdező kommentje:
1 év után még fertőzne? igazából nem akarom meggyalázni de olyan volt mint a testvérem sőt annál is több...:(
2009. szept. 23. 21:54
8/39 anonim válasza:
Nem kell ahoz a test hogy valakit közel érezz magadhoz már a szivedben van.
9/39 anonim válasza:
Nem morbidság kérdése. Nem hiszem, hogy látni akarod. Egyébként is fertőző lehet persze attól függően, hogy mikor halt meg....,és az már csak a teste tehát nem kell vele foglalkozni más szinten. Döntsd el persze érzésed szerint.
10/39 anonim válasza:
Én lehet, hogy magammal vinném, ha biztos lennék benne, hogy ledózerolják a házat.
Mondjuk én már fogtam is a kezemben kutya-koponyát, meg egyéb ilyesmiket, bár valószínű más hatása lenne, ha a saját állatomat látnám így... De nem akarnám, hogy egy irodaház vagy társasház alapozás közben kiássák és isten tudja, hová kerülne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!