Aludhat velem a kutyus?
nekünk mióta nálunk van velünk alszik:)
Nagyon szeretem ahogy hozzámbújik,ráteszi a fejét a lábamra,most délután is szunyáltam végig egymáshoz voltunk bújva,átöleltem..
jajj nagyon megnyugtató,el se tudom képzelni már nélküle az ágyam:)
Párom is imádja,őt meg végképp nem zavarja,sőőőt..
Ha útba van megtanítottuk hogy "vigyázz!" és akkor elmegy a lábunkhoz,vagy akár le is tudjuk küldeni az ágyról bármikor ha úgy adódik..
Attól függ mi a helyzet a rangsorral. Ha minden oké nem látom akadályát hogy a hálóban vagy akár az ágyban aludjon, még ha ez ellen sokan is fognak tiltakozni, mondván a kutya nem alhat a vezér helyén. Én meg azt mondom ha meg van engedve a kutyának hogy ott aludjon, esetleg hogy hívásra felmenjen akkor kétlem, hogy ezen bármi is múlna. A kutyák között sem vettem észre hogy a domináns ne engedné maga mellé a többit. Mindenesetre ha gondok vannak biztos hogy nem engedném be a hálóba.
Az én kutyám teljesen megadó és nincs bajom azzal ha a kutya az ágyban alszik, de úgy döntöttem hogy legyen elég neki a saját fekhelye, az ágyban pont elegen vagyunk. :)
Köszönöm!
Menhelyről szeretnék kiskutyát szerintem közepes/nagy termetű lesz.
Ès az nem baj ha velem aludna? (Kölyök korától)
Mert még nem nagyon láttam ilyen kérdèst.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Köszönöm!!
Már ajánlották a könyvet, bizot elolvasom!:)
Nagy kutya is aludhat ágyban ;)
Nekünk egy 48 kg-os bullmasztiffunk van, persze kell hozzá egy átlagon felüli méretű ágy, amilyen a mienk is, simán elférünk :)
Persze, ha a kapcsolatotokban minden oké lesz és nem megy a szófogadás és a tisztelet rovására :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!