1 év 4 hónapos kan Staffordshire Terriernek 46kg-os súly?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 18:36
11/68 anonim válasza:
Előtte egy jó hosszú szabad séta, találkozás más kutyákkal, tanítás és örülni fogsz, ha állva marad otthon. :)
12/68 anonim válasza:
Ugye ez most nem komolya, hogy a törzskönyv nélküli kutyáddal fedeztetést vállalsz?
13/68 A kérdező kommentje:
A kutyákkal való találkozást nem erőltettem idáig mert felénk sok a kóbor kutya és szerettem volna ha ha elszoknak még csak a környékünkről is . És ez meg is történt már nem járnak a házhoz.
2013. jan. 17. 19:02
14/68 A kérdező kommentje:
De komolyan gondolom mert odateszem bármelyik törzskönyves stafford mellé meglehet nézni és ránézésre nemond hogy megállapítod hogy törzskönyves. Hidd el nem erőltetem rá senkire a kutyát ha valakinek tetszik fedeztetek ha nem nem mindenki saját akarata szerint dönt.
2013. jan. 17. 19:05
15/68 anonim válasza:
Ha ezek régi képek, és még azóta 8-10 kilót hízott, akkor mára egy kész kis disznó lett belőle :D Mozgasd le egy kicsit. Nem fog neki ártani.
16/68 anonim válasza:
Hát azért az őskevés hogy a te "szakértői" szemeddel úgy látod, hogy olyan mint egy TK-s :)))) de hát faluhelyen mit is vár az ember.
17/68 A kérdező kommentje:
Na igen a másik hogy ilyen kutyát még nemlátott senki mert az erős tempóba való 30 perces biciklizés után fél óra alvás után minden kezdődik előről sőt még jobban pörög mint addig a gumizás is olyan hogy már elfárad nem húzza állva már lefekszik de el nem engedi soha és köszönöm szépen 65 kilósan rángassam a 46 kilós kutyát nekem se megy végtelen ideig.
2013. jan. 17. 19:09
18/68 anonim válasza:
Ja meg ha már törzskönyv nélkül fedeztetsz, akkor remélem, hogy legalább az orvosi szűrések megvannak...
Bár ebben a mai világban, mikor 10 ezerért sem tudják eladni a genetikailag selejtes staffikat és már inkább ingyen dobják az ember után...
Na kéne a tökömnek egy ilyen kölyök, hogy utána százezreket költsek orvosra.
19/68 A kérdező kommentje:
Épp ez az hogy ,,faluhelyen'' minden nyomorult embernek ilyen kutyája van látszatra, mert ők menőzni vették én azért vettem mert tetszik a fajta és meg akartam mutatni az embereknek hogy nem csak a verekedtetésért lehet tartani ezt a fajtát mert sokkal több mint egy állat amit azért tartsunk hogy pár elvont emberrel verekedtessük őket és soha még nem engedtem verekedni és igazából nem sok kutya jár már a közelébe.
2013. jan. 17. 19:13
20/68 A kérdező kommentje:
de szeretem az ilyen embereket hogy belekötnék még az álló fába is tudodmit akkor vegyél 120-ért egy törzskönyveset ami minden szűrésen átesik a másik az már nemis kutya azt hagyni kell meghalni nem életere való mert nincs egy olyan papírja ami 5000-ért beszerezhető neharagudj hogy nemkerestem fel egy nagyon híres kennelt és nem vettem onnan hanem a másik utcából vettem ahol tudtam hogy ha a gyereken marad a kutya akkor milesz a sorsa
2013. jan. 17. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!