Valaki tud ilyen kutyáról?
Figyelt kérdés
Keresek border collie keverék kutyát.Persze fajtiszta is lehet, de nem muszáj, hogy az legyen.Nem tudnátok linkelni olyan elvihető kiskutyát (esetleg menhelyen élőt) aki hasonlít a fajtára? Fiatal kutyát szeretnék mert van egyéb háziállatunk is és nem szeretném, ha gond lenne a szoktatással.2013. jan. 8. 18:29
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket.Az 1. kutya nagyon szép, de elfelejtettem említeni, hogy szuka kutyát keresünk.Ha szuka lenne akkor azonnal szólnék nekik, hogy érdekel a kutyus.A 2. linken is aranyosak, igaz van amelyikben egy csepp bordert nem lehet látni.Még várom a linkeket.Persze én is keresgélek..szinte már minden menhelyet átnéztem, de eddig még nem találtam meg azt a kutyust akire azt mondhatnám, hogy "igen ő kell". De remélem, hogy mások több oldalon jártak már mint én és találtak ilyen kutyust.
2013. jan. 8. 18:57
5/6 anonim válasza:
utolsó vagyok, a 2 válazoló által küldött linken találtam ezt a kutyust, viszonylag fiatal, szerintem szép is, és szuka is.
6/6 anonim válasza:
Az eredeti gazdáját keresik, de érdeklődj, hogy örökbe fogadható lesz-e, ha nem jelentkezik a volt gazdi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!