Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől lehet rosszul a kutyám?

Mitől lehet rosszul a kutyám?

Figyelt kérdés
Yorkiemmal megettünk ketten egy csomag 100 grammos mazsolát, ő kb a felét ette meg. Ez kb 2 órája volt, és azóta levert, hány, hasmenése van és picit remeg. Lehet hogy megviselte a pociját a mazsola?
2009. aug. 23. 21:56
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Hívtam az állatmentőket, kijönnek és beviszik a kutyusomat Pestre egy állatkórházba, azt mondták hogy bele is halhat a mazsola mérgezésbe, ahogy azt a cikk is írta. Teljesen ki vagyok borulva, soha nem gondoltam volna hogy ezt tehetem vele:( A nagy kutyámnak sosem volt baja tőle. Kérlek nagyon szorítsatok neki:((( Remélem hamarosan itt lesznek:(((
2009. aug. 23. 22:35
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
no akkor alakul! jobbulást a manódnak és tessék ám megírni hogy mi lett!!! de ha ennyit hányt akkor a nagy része már kijött reméljük nem lesz baj!!! írj majd
2009. aug. 23. 22:44
 23/35 A kérdező kommentje:
Feltétlen megírom. Nagyon félek, itt ül az ölemben és reszket:((((
2009. aug. 23. 22:45
 24/35 anonim ***** válasza:
86%
mik a legújabb fejlemények?
2009. aug. 23. 23:43
 25/35 anonim ***** válasza:
86%
Hogy van a kutyuuud???
2009. aug. 24. 00:04
 26/35 anonim ***** válasza:
76%
Hogy van a kutyus? Én is nemrég hallottam először róla, hogy gond lehet a szőlővel, utánaolvastam és rendesen meg is ijedtem. A mi kutyánk 7 hónapos, 35 kiló és napi szinten megeszik kb. 1 kg szőlőt, tehát többet, mint a kritikus súly. Nem tudunk vele mit kezdeni, önkiszolgáló. Az udvarban mindenfele szőlő van. Mivel azt írták, hogy csak az arra érzékeny kutyáknál okoz gondot, és ő már egy hónapja zabálja, így gondolom nem érzékeny rá. Mindegy, nemsokára érik az alma, remélem majd átszokik arra. Amúgy minden gyümölcsöt megeszik, márlnát, szedret, epret, cseresznyét, dinnyét, banánt... Jobbulást a kutyusodnak!
2009. aug. 24. 07:44
 27/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A kutyusom bent töltötte az ájszakát a Lehel utcai állatkórházban, reggel bementem hozzá, most hazajöttem. Egész éjszaka folyt bele az infúzió, de nem sok jóval kecsegtettek, nagyon rossz az állapota:( Mondták hogy a súlyához képest rengeteg mazsolát megevett. Egy pár napon belül kiderül hogy túléli-e:((( Nagyon kivagyok, nem tudom mi lesz ha miattam hal meg, azt sosem bocsátom meg magamnak:((((
2009. aug. 24. 11:38
 28/35 anonim ***** válasza:
80%
Újabb fejlemény van ?:S
2009. aug. 24. 21:25
 29/35 A kérdező kommentje:
A kiskutyám ma este 18.37 perckor elpusztult:( Nem tudok mit mondani, ezt soha de soha nem fogom megbocsájtani magamnak hogy a hülyeségem miatt csak 4 hónapot élt a kiskutyám. Ne haragudjatok, de nem tudok írni, egyfolytában zokogok. Hogy lehettem ennyire barom?
2009. aug. 24. 21:39
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Úristen :( Rettenetesen sajnálom ! :(
2009. aug. 24. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!