Hol tudnék pitbull-t venni?
per pillanat két párosítást is tudok ADBA törzskönyvvel, jó szülőkkel.
kérdés, hogy felkészültél-e egy IGAZI pitre? nem kispályások! súlyhúzó kutyák, jó törzskönyvvel.
Sajnos még csak most kezdik rendesen, nem "álnéven" (amstaff)-nak könyvelni a pitbulljaikat a gazdik. Kennel még nem igazán van. azokat az ADBA-sakat nézd meg, de nem biztos, hogy jobbak mint bármely más pit.Megnézheted az apró hirdetéseket... Bizti fajtiszta a Red nose, meg a Blue nose, estleg brindle (nekem brindlem van). Az a lényeg, hogy olyantól vedd aki: Ért a kutyákhoz
Megtudja mutatni a szülőket
Jó körülmények között vannak
egészségesek a kutyusok
Nem túl (gyanúsan) olcsók
Ha ezeket szemmel tartod akkor biztos fajtatiszta pited lesz.
Köszönöm a válaszokat!
Igazáből nem teljesen tudom, hogy mit is takar pontosan a red nose (ha jól sejtem, akkor barna színű) és a blue nose (gondolom a "kék")..Nekem egy fekete-fehér pit-em van.
Azt szeretném még kérdezni, hogy mennyibe fájna egy tk.-s kutya? Meg, hol tudnám megnézni (így neten) azokat az ADBA kutyákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!