A palotapincsit el szokták vinni kutyakozmetikába? Kicsire le lehet vágni a szőrét?
Szerintem NEM !!
Ők télleg úgy jók ahogy vannak !
Életemben nem láttam még megnyírt palotát ...
hát aranyos volt :) de ha "aranyosra vágatod" akkor szerintem a kozmetikus is tud olyat csinálni, mond meg neki, hogy olyan kis aranyosat szeretnél, mikor kérdi, hogy milyen legyen :):) ezt viszont nem tudom, hogy mikorra nő ki, állatorvos vagy kutyakozmetikus biztos tudja, ha már úgyis viszed :)
Amúgy ha kint tartod a kertben vagy szabadban sétáltok sokat lehet jobb is, hogy vágatsz a szőréből, ilyenkor minden beleragad:)
Tény és való,h egy kutyának eredeti szőrében a legjobb,de bizonyos esetekben praktikusabb a nyírt fazon. Ha a gazdinak nincs "ideje v kedve" gondozni a szőrt,akkor jobb egy rövidebb fazon. A nyári meleg miatt nincs szükség kopasztásra,mert nem véletlenül olyan a kutya szőre amilyen. Télen fűt nyáron hűt(ahogy áramlik alatta a levegő).Őt én nyírtam,mopszosra kérte a gazdi,sztem aranyos. De lehet úgy is,h a fülén megmaradjon a szőr,úgy még csinosabb is.:)
Utolsónak nézd meg ezt, ez a mi kutyánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!