Szerintetek vékony a kutyám?
A szomszéd folyton azzal piszkál milyen vékony kutya. Szerintem egyáltalán nem az de már idegesít hogy ezt mondja és már más is kérdezte hogy nem adunk e neki keveset.
Szerintetek?:
Bocsi a képek nem lettek valami jó nem volt hajlandó megállni. :)
köszi!
Nekem is ez róla a véleményem....de a fajtája miatt mondják hogy vékony.
Várok még véleményeket!!
Szia! A 3. képen szem látomást látszik, hogy vékony. Mivel kosszú szőrű, ezért pontosan te tudhatod, ha megfogod őt, hogy mennyire érzed a csontjait... képekből mi nem tudjuk megmondani, hogy tényleg sovány-e, a nagy bunda miatt.
Próbáld meg, adj neki valamivel többet...
köszi többet adunk akkor neki enni. A csontjait nem nagyon érzem ha hozzá érek de akkor többet kap és nyáron megpróbálom felhízlalni kicsit.
De nagyon vészes a dolog?
köszi a válaszokat!!!
Akkor nem fogom felhizlalni de már kíváncsi lettem hány kiló úgyhogy délután megmérjük. :)
Egyet értek, kérd ki állatorvos véleményét. Ő tudni fogja. De szerintem ha kicsit hízlalod, azzal ártani nem ártasz neki (nyilván nem annyira kell felhízlalni, hogy utána meg fogyókúrába kell, hogy kezdjen)
Szerintem nem vészes, messze nem sovány a kutyusod.
Lehet nyáron nehezebb dolgod lesz, mivel általában az emberek is kevesebbet esznek ilyen melegben.
Sok sikert hozzá! :)
köszi!! :)
Így sem eszik keveset már a múltkor próbálkoztunk ezzel többet kapott enni mint amennyit szoktak már egy hónapja többet kap és egy dekát nem hízott. Azért kérdeztem a véleményeteket mert akkor visszaállunk a rendes adagjához mert ha ti nem látjátok soványnak akkor felesleges többet adni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!