Milyen kutyám legyen?
Sziasztok!
Nem az első kutyám lesz. De még nem tudom, h melyik kutya a hozzám illő. Nagy vagy közepes kutyára gondoltam. Könnyen tanuló, barátságos, ne mindenkitől féljen de az idegeneket ugassa meg, a családomat szeresse, szeresse a vizet, ne legyen hiperaktív de azért ne is aludjon mindig.--> Ilyesmi kutyát képzeltem el magam mellé. Magamról.: 13 éves lány vagyok, szeretek sportolni, türelmes vagyok, lenne rá sok időm. Kertes házba lakunk úgy, h lesz hol futkároznia, de természetesen elvinném sétáltatni is.
Esetleg labrador.
Ha mindennap elviszed futni és kifárasztod nem lesz hiperaktív.Szerintem nagyon aranyos kutyusok.
Spánielek, Golden vagy Labrador Retriever.
Pörögnek, de ha kell akkor nyugodtan pihennek. Szeretik a vizet, és nagyon okosak.
Berni.
Szerintem hülyeség az, hogy a bernik nem jó ház őrzők. Csak szeretik az embereket, de ettől függetlenül nem engedik be az idegeneket, ha nincs ott a gazdi. A mély ugatásukkal elijesztik a betörőket szerintem.
Nem azok a nagy pörgős kutyák, de az én bernim akármilyen hosszú, fárasztó biciklis kirándulás után tudott még futkározni. Szeret lustálkodni, de ettől még nem lusta. Ja és imád úszni.
Ami miatt én nagyon szeretem az az, hogy nagyon okos és gyorsan tanul.
Különben még tudom ajánlani a újfullandit is
Köszi a válaszokat!
A Spániel kutyák nekem nem jönnek be.:) Majd ha 2 kutyán gondolkozok akkor még írok ide!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!