Mit szóltok ehhez a videóhoz? Azt hiszem aki eddig Eukanubát vett, az átgondolhatná milyen cégnek is adja a pénzét.
Ez az Eukanuba és Iams (ugyanaz a cég) általt végzett állatkísérteletkről szól. Egyszerűen felháborító. SOHA nem vennék Eukanubát!!!!
Ó, JESSZUS!!!! Ez borzasztó!!!
Én eddig sem vettem, de ezután sem fogok!
Végig sem bírtam nézni a videót!!!
Ó, istenem!! Ez szörnyű!
Hogy lehetnek ilyen kegyetlenek? Szerintem ez a videó minden embert elborzaszt!:( Szerencsétlen állatok! Milyen megtört volt a tekintetük!
Annyi közük van hozzá, hogy ezeket a kíséreleteket a Eukanuba csinálta. Mégis mi köze lenne hozzá??? Nem hallottál még az állatkíséreleteikről?
Borzasztó látni szegény szomorú szemű kutyákat ahogy a ketrecben szaladgálnak föl-alá, vagy ülnek és várnak a megmentésre:(
Sziasztok! Lepontozás jön, tudom, de leírom: Szerintem nagy provokáció az egész, gondolom egy másik nagy állateledel forgalmazó cég indíthatta el. SEHOL nem látni egyetlen feliratot, ahol utalás lenne az IAMS-re. Ezt a felvételt bárhol készíthették. Egy ekkora cég egyszerűen nem engedhet meg magának ilyet, ebben a mai világban, az állatvédők keressztüzében. Gondolhatjátok, a média évek óta csámcsogan rajta, állandó hírforrás lenne, nem csak 1-2 interneten keringő videó, és körlevél.
Ezen is illene elgondolkodni.
Az Eucanuba igenis jó táp, évtizedek óta az egyik legjobb.
Világkiállításokat szponzorálnak, sportversenyeket, stb.
Ilyen vajjal a fülük mögött megtehetnék?
Üdv.
gyógyszergyártó cégek, illatszer gyártók, állateledel gyártók ,mind mind engedélyezett kísérleteket folytatnak. és persze , nem engedélyezetteket is .
eukanuba vagy más ? nem mindeggy .
pl : a chepi tápokban 4 % a hússzármazék ( toll-bőr-csont ,stb )
a többi meg símán gabona,meg íz és illatanyag !!!
szörnyű látni amit tesznek, sajnos a kísérleti állatok használata engedélyezett ( mi van ,ha az engedéllyeket visszavonják ???) nem lessz min kísérletezni.
a beagle , a leginkább használt fajta a kísérleteknél .
elitélendő , igen , de mi van a háttérben ?
az európai sztendertek ,és az előírások sokkal szigorúbbak,mint az államokban !!
lásd európai táp- amerikai táp .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!