Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tud a kutyátok valamilyen...

Tud a kutyátok valamilyen mutatványt?

Figyelt kérdés
Az enyém felugrik bármire,a hullahoppon átugrik,ül-fekszik,pacsit-másikkal.Marad,gyere.
2009. máj. 6. 18:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik kutyám pacsizik,ül,fekszik,akadályugrás

a másik kutyám,ha azt mondom neki hogy "Hol a csirke?"megkeresi a gumicsirkéjét és odahozza hozzám :D próbáltam más trükkökre is betanítani,de nem sikerült,csak ez az egy parancs maradt a fejében :)

2009. máj. 6. 18:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Agility-ből mindent tud,alapokat is, át tud ugorni és valamennyire dog dancing-ni is tudunk.
2009. máj. 6. 18:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyum tud: ülni,feküdni, maradni, forogni, pitizni, pacsit adni, ugatni és ezeket kézjelre és hangra is meg tudja csinálni. :) Kis okos:)
2009. máj. 6. 18:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ül-fekszik-áll, kézjelre is, marad, hozzám, lábhoz, lábnálkövetés, elküldés, futás, pacsi, hangot, rázd meg magad, szégyelld magad, forog, bukfenc, meghajol, akadály, szlalom, helyedre, apporírozás szabályosan, keresd, szimat, "csont", "papa", "cica", egyél, igyál, ereszd, tolat, kúszik, hajtsd meg (birkáknál), ajtón nem megy ki engedély nélkül kb ennyi jut eszembe.

A második kutyám is tudja ugyanezt, plusz az első kutya nevét, a lábam között sétálni úgy hogy a mancsa az én cipőmön van, láb között szlalomozni miközben tolatok, érintsd meg.

A harmadik kutya: lábhoz, ül-fekszik, forog, pacsit, tolat, oldalaz, hozzám, kúszik, marad, őt két hónapja tanítom.

Plusz az első két (felnőtt) kutya tud egymás mellett,e gyszerre parancsokat teljesíteni. Tehét egyszerre ülnek fekszenek ha kell. És tudnak külön is. Tehát mondjuk helyben maradásban kezdünk és hívom az egyiket, feladatok, a másik közben marad a helyén, majd hirtelen parancsot kap a helyben maradásra és hívom azt aki eddig várakzott. Vagy egyszerűen csak helyben maradás. Hívom az egyiket, jön. Félúton lefektetem, hívom a másikat. Kicsit megelőzi a fekvőt, akkor őt is lefektetem és így tovább. Remélem érthető.

Kutyaiskolába nem járunk.

2009. máj. 6. 18:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én kutyám... hát az én kutyámnak probléma van a koncentrációjával, így nem sikerült még semmit se betanítani neki. Ha mondunk neki valamit, azt egy perc múlva el is felejteni. De néha azért leül parancsszóra. Viszont ha játszunk vele, akkor átugrik mindenfélén, de komolyan nem tud ilyeneket csinálni.

Viszont van egy saját mutatványa, amit nem mi tanítottunk neki, hanem saját szórakoztatására csinálja. Pontosabban a sipilabdáját az orrán egyensúlyozza. Nagyon komoly, először alig hittünk a szemünknek, hogy ilyet magától csinál. :D

2009. máj. 6. 18:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudja az alapokat: ül, fekszik, pacsi,gyere ide, menj a helyedre, hol a helyed, hol a labda, hozd ide a labdát, menj fel, menj le, tied, fujj, marad, stb.

"Csípd meg" jelszóra megtámadja azt, amire mutatok, hangya, bogár,stb.

"Menj inni, igyál", ha ő is szomjas, akkor iszik, ha nem iszik, akkor is tudja, hogy mit szeretnék tőle, csak akkor ő nem szomjas.

És megtanítottam arra is, hogy mondom neki izgatottan, hogy:"Hűű, jön anyu" és akkor vadul elkezdi nézni a kaput, hogy tényleg jön e anyu.

:D:D Nagyon cuki.

2009. máj. 6. 18:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg ilyeneket is tud, hogy vidd hátra, pl. ha adok neki valamit enni, akkor mondom, hogy vidd hátra, megfogja, és hátraviszi, és ott eszi meg.
2009. máj. 6. 18:54
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=YrFfXyQYMWc

és ezt kinek a kutyája tudja? :) sok türelem kellett hozzá, de az én kutyámnak sajnos nem sikerült ennyire. De sok trükköt tud attól még :)

2009. máj. 6. 19:20
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

ül, fekszik, oldalt fekszik( azért tanítottam ezt hogy megnézzem van-e benne kullancs), gyere-hozzám-ide, kúszik, hopp! (felugrik), fúj, várj meg, áll-megáll, láb mellett követés csak akkor ha úgy mondom neki h :" láb mellett jössz ugye?" hangsúly a lényeg :)

Hol van:

-a labda, cica, Anya, Apa ,Tomi, Mama ,Zsolti, Adrienn

-(kutyák:) Barbi, Szuzi, Teo, Szellem, Bendő, Alex, Luca, Schanel

ezeknek a jelenését tudja még:

kapsz csontot ; kérsz? (bmilyen kaja); kávézok!(tejszínhabot szereti); Megyünk le! ;Hova mész? (ha hangsúlyosan mondom akkor megáll)

nem is igazán trükköket, de hanem a szavakat érti, vagyis soknak tisztában van a jeletésével. arra akartam még megtanítani hogy "Ölel" , de arra semmi jelét nem muattta

8hónapos sztafi:)

2009. máj. 6. 22:32
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

ezt nem fejeztem be:

szóval az ölelést nem akarta megtanulni akárhogy is próbálkoztam. valaki tud valami tippet?

2009. máj. 6. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!