Ha száraz a kutya orra, az minek a jele?
Az en kutyaim orrjaik is csak minimalisan nedvesek !!
nem kell aggodni ha nem latszik rajta semi baj!!
es ha tenyleg nagyon sajnalod de nem engednek szuleid hogy befogaddjatok..akkor at at mehetsz midnen nap hozza.. :) kicsit megfesulgetheted.. minden nap tiszta vizet adhatsz neki mert jon a nyar ugyebar es ez iszonyat fontos.. aztaan pedig egy kis etelmaradekot is adhatsz nekii !!
Es jo hogy vannak meg ilyen emberkek mint en :P
en is minden kobor kutyanak adok enni ha van nalam valami.. es iamdom a kutyakat :)
pusziiii`
Igen én is arra gondoltam, hogy majd amikor csak tudok átmegyek (átmászom, mert a kapu be van zárva) hozzá és adok neki enni, inni és egy picit megsimizem, mert szegénynek olyan szeretet hiánya van:-(
Hát IGEN jó, hogy vannak még ilyen emberek, mint mi csak az a baj, hogy belőlünk van a kevesebb:-((( De ez ellen sajnos nem sokat tehetünk....
Annak a jelen hogy ideje vele orvoshoz menni!
Túl sok dolog lehet a háttérben, és ezek közül egyik sem diagnosztizálható csak ennyi információ alapján,fizikális vizsgálat nélkül!
A bolhásság nagyonis egy betegség! Egy fertőzés!
Arról nem is beszélve hogy rengeteg járulékos problémát okozhat, és kevesen vannak vele tisztában, de erős fertőzöttség esetén akár halált is!
A bolhák a kutya vérét szívják és a bőrére ürítenek ami a csípésekkel együtt erős irritációt okoz, a kivakart sebek pedig elfertőződhetnek, a nagy melegben a legyek beköpik a lárvák pedig gyakorlatilag élve szétrágják a kutyát.
Nagyon kegyetlen halál ez!
Mindenképpen küld el Őket orvoshoz!
probáld meg a kutya gazdáit rábeszélni, hogy mondjanak le rola és elvitetni egy menhelyre (menhelyre, nem sintértelepre), ott legalább enni kap és az alapvető orvosi kezeléseket (oltások, bolhairtás, stb) megkapja
nem élet ez igy nyomorult állatnak ... és szerintem a gazdái is inkább örülnének ha nem kellene foglakozni vele
Ez egyébként már simán súrolja az állatkínzás határát.
jelentsd a helyi állatvédőknek, majd Ők ráveszik a gazdit hogy mondjon le róla, vagy feljelentést tesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!