Nagyon szeretnék egy törzskönyves Cane Corso-t (tenyésztőtől, nem szaporítótól! )! Kb. mennyibe kerül egy kiskutya? És utánna mennyibe kerül havonta az ellátása?
Szia!
Keresd meg a Majosháza - Réme kennelt, Ők biztos szívesen felvilágosítanak mindenről!
Köszönöm a választ! Sajna nekem a Majosházi kennel kutyái kifejezetten nem tetszenek!
Másik kennel esetleg?
Egy corso kiskutya 100-150 ezer forint között van.
A legjobb kennel szerintem a Kratosz kennel. Hívd fel őket,ha gondolod,nagyon sok tanácsot kaphatsz.
Szia!
Ha majosháza nem tetszik (nekem sem), akkor bátran ajánlok egy táci tenyésztőt (Székesfehérvárhoz közeli település, a 70-esen Pest felé).
www.scubulorum.fw.hu
Nagyon szép kiskutyái vannak, igazi versenykutyák és gyerekszeretők, barátságosak. Nincsenek túltenyésztve.
Nézd meg a honlapot. A mi kutyusunk három éves, gyönyörű és mindkét kislányunkért és a családért az életét adná.
Nyugodtan hívd fel őket, nagyon szimpatikus a tenyésztő és segítőkész.
A kutya ára három éve 100 ezer volt, tartása kb. havi 20.
De megéri!
taduka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!