Melyik a legdrágább kutyafajta?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 09:05
1/12 anonim válasza:
Szia!
Nem biztos, hogy ezek a ledgrágábbak, de...
a yorkie pl 150-200.000-ig is elmehet
a csivava szintén
a bearded collie is 100 fölött van...
egyébként leginkább az itthon nem nagyon tenyésztett kutyuk drágák, pl skye terriert csak csillagászati áron láttam...
2/12 anonim válasza:
Régóta vannak kutyáim.Szerintem az angol masztiff a legdrágább 200ezer forint alatt nem hiszem,hogy kapsz!
3/12 anonim válasza:
sztem a yorki nem drága... ha tenyészállatot szeretnél akkor lehet 100 fölött akármelyik fajta kutyus ára. egy yorki olyan 60-80 szokott lenni általában.
4/12 anonim válasza:
de a biewer yorki nagyon ritka és nagyon drága.
6/12 anonim válasza:
kaphatsz németjuhászt is félmillióért...
attól függ kitől veszed.
de, olcsó kutya, többe kerül
www.olcsokutya.uw.hu
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Tudom hogy az olcsó többe kerül, sajnos tapasztaltam:( Van 2 tk-s és 1 tk nélküli kutyusom, a tk nélkülire már az ár többszörösét költöttük. De imádjuk!!!
2009. ápr. 26. 17:34
8/12 A kérdező kommentje:
Amúgy miért lettek lepontozva a válaszok? Istenem...
2009. ápr. 26. 17:35
9/12 anonim válasza:
Szerintem a yorki nem dárga.........egy jó kutya, ami jó kennelből való, a vérvonala is jó az többszázezer forint is lehet, de amúgy nemtudom melyik a legdrágább kutyafajta.
10/12 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ, én 40.000ft-ért vettem dobermann kutyát, és a minap láttam, hogy vannak eladó kis dobermann-ok, amik 200 000ft-ba kerültek, díjnyertes kutyaszülőktől, chippelve, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!