Ez a Norbi megőrült?
Figyelt kérdés
:DDDDD Ma olvastam,hogy update KUTYAKAJÁT!!!!! akar forgalomba hozni .DDDDDD ÁÁÁ én már szóhoz sem jutok:DDDD Mit szóltok hozzá??????????2011. júl. 21. 12:59
1/46 anonim válasza:
Akkor majd egye csak Norbi. A kutyám biztos nemfog olyan szemetet enni.
2/46 anonim válasza:
Update kutya? Mint kaja? :D Mint emberi fogyasztásra feldolgozott kutya? Vagy mint kutyáknak való update kaja?
5/46 anonim válasza:
Figy, ez a világ már ennél nagyobb marhaságokat is lenyelt. Aki megvesz egy kétfalatnyi sütit 400ftért, ezért mert Norbi neve van a csomagoláson, az az üntyülüpüüntyülükicsiarikakutyulikámnak megfogja venni az update kutyakaját is. Én csak azt várom, amikor üntyülüpüüntyülükicsiarikakutyulikám majd a tv előtt tornázik és égeti a zsírt... Nagy az Isten állatkertje, csak alacsony a kerítés...
6/46 anonim válasza:
de gáz, ideje lenne újra agyonverni =)
7/46 A kérdező kommentje:
A facebook oldalára írta ki,h.jön az update táp kutyáknak4! :DDDDD Szegény kutyusok,lesz ott is hasmenés
2011. júl. 21. 13:29
8/46 anonim válasza:
nekem se volt hasmenésem,miért is lenne?és a Norbi kaja nem feltétlen arrol szol h a sütiket veszed magadnak kilószámra.
És igen,nekem van egy tulsulyos kutyám,és több tízezer a kutyatápja,mert gyogytápot kell ennie.most akkor miért ne probálhatnám ki?
9/46 anonim válasza:
Túlsúlyos kutyának egy dolgot kell tenni,
kevesebbet kell neki adni enni.
Boldog lesz az eb és a gazdi,
egyen norbi rudit és boldogan megy sz4rni
XDXD Sohasem tudtam, hogy ilyen jó költő lakozik bennem XD
10/46 anonim válasza:
Allergiás,és ivartalanitva van,amugy 11 éves.
light tápot kap,kimért mennyiségben,nem nasizik,és nem futtathatok egy ennyi idős kutyát.
(az ivartalaanítás miatt hajlamos a hízásra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!