Milyen fajta lehet ez a kutya?
Múltkor kiraktam egy képet az Amerikai staffordshire terrier kutyámról, de többen is mondták hogy nem Amstaff hanem valamilyen keverék, szerintetek milyen kutya?
Én megvagyok róla győződve hogy Amstaff.
Hét hónaposan már kicsit karakteresebbnek kellene lennie.
De még behozhatja a lemaradását. Talán szuka is, ők amúgy is lágyabbak egy fél fokkal.
Elsőre azt gondoltam, hogy lehet benne valami más terrier, mert a feje keskenyebb, mint a felnőtt amstaffoké. De néztem kölyök amstaff képeket, és többségben nagyon hasonlóak ehhez.
De szerintem is mindegy amúgy, mert bármi is, aranyos, és a TE kutyád, ez a fő, nem? ;)
Igen, engem sosem az érdekelt hogy milyen és honnan van. A lényeg hogy az én kiskutyám :D
Egyébként Roxy a neve.
amstaff, de ahhoz hogy meglehessen mondani hogy fajtatiszta e jó lenne egy oldal nézetű kép róla.
A füle vágott? Nem látom a képen, hogy feláll neki az eredeti vagy ilyen hosszúra lett hagyva?
7 hónaposan még bőven ráér fejlődni a fejének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!