Melyik győzne? Yorki vs. KÁJ.
Figyelt kérdés
Vérre menő harc lenne,mindkét kutya kan,ivartalanítva,csippezve,oltások rendben.A harc esőben folyna le,egy utánfutóban.Na,ilyen körülmények között melyik nyerne szerintetek???2011. jún. 9. 16:14
1/9 anonim válasza:
:D
Miféle kérdés ez kérem?!
Egyértelműen a yorki! Pláne, ha esik is ;)
2/9 A kérdező kommentje:
Na így.Örvendek,hogy szakértők is vannak itt,és látják a dolgokat,igazából.Köszi a választ.Igazad van,én is a kisebbikre fogadnék.Dávid és Góliát,vagy mi.....
2011. jún. 9. 16:23
3/9 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a yorki. Hogy is nyerhetne egy KÁJ akárkivel szemben is?
4/9 A kérdező kommentje:
Na ugye?Itt mindenki azt írja,hogy KÁJ így győzne le,vagy úgy egy pitbullt,komondort stb. s lám,hol az igazság...Már hárman vagyunk ezen a véleményen...
2011. jún. 9. 16:34
5/9 anonim válasza:
Egyetértek. A yorkienál gyilkosabb fajta nincs. Ha nem tud létrát szerezni, hogy el tudja harapni a torkát, akkor tuti lerágja a lábait, csak hogy a torkához jusson.
6/9 zsuzsabazsa válasza:
Mind rosszul tudjátok.
Csak egy Csivava tudná legyőzni a KÁJ-t.:))
8/9 anonim válasza:
közép-ázsiai juhászkutya
guglizd ki, szerintem tetszeni fog.
nekem az egyik kedvenc fajtám
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek.Gondolom rájöttetek,hogy EZ a kérdés miért volt feltéve...Mind több az ilyen fajta kérdés itt a GYIK-on,gondoltam én is beállok ebbe a "klubba"...JÓ KUTYÁZÁST MINDENKINEK.
2011. jún. 9. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!