Miért cipeli őket át?
Gondolom a szüleid miatt vannak almok, mármint ők nem ruháznak be ivartalanításra stb. Benned azért megvan a szikra hogy normálisan tarts kutyát ( én úgy érzem) , miért nem várod ki azt az időt amíg te dönthetsz arról hogy tartod a saját kutyádat és nem a szüleid?
Mert jelen helyzetben ez lenne, és az 100% hogy lennének kau-német dog/bernáthegyi keverékeitek, ha ezt a helyzetet sem tudjátok megoldani, ahogy írtad máskor, folyamatosan vannak kölykök nálatok.
Bocs, hogy keverem a kérdéseidet, de minden bernáthegyis, dogos kérdést elolvasok, nagyon szeretem őket, ha te is, akkor tudsz mérlegelni ( jelenleg én is a német dog vásárlására várok, de nem adottak még a feltételek, így marad a várakozás egy darabig, ha később veszem jobb lesz neki is, nekem is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!