Milyen fajtájú kutya Fickó a Vuk c. rajzfilmből?
Figyelt kérdés
Én Basset Hound-ra gondolok.2011. máj. 8. 21:57
1/10 anonim válasza:
az biztos nem... magyar rajzfilmről van szó, én a rövid lábú erdélyi kopóra tippelnék inkább.
2/10 Akiteki válasza:
A fantázia szülötte.
Vahur még csak-csak hasonlít egy vizslára, de Fickó már csak a színe meg a mérete miatt sem lehet kopó.
3/10 anonim válasza:
Olvasd el a könyvet, abban azt hiszem írja, de nem emlékszek, h milyen fajta
4/10 anonim válasza:
22:05 vok, azthiszen h 3színű beagle:
7/10 A kérdező kommentje:
2011. máj. 8. 22:17
8/10 anonim válasza:
de vmilyen kopó, az biztos, nem beagle, mert Fickónak hosszú füle van, a bealge-nek meg rövidebb...Bassetot meg nem hiszenm, mivel hogy(mint már írták) a Vuk magyar könyv(rajzfilm).
9/10 Akiteki válasza:
Most komolyan standardelemzést akartok tartani a kutya fülhosszúsága alapján egy rajzról? :))))
Ha azt nézzük, hogy a film készítésekor melyik fajta volt ismertebb, én is arra szavaznék, hogy a rajzoló látott már bassetet és az ihlette meg. Akkoriban mentek a Colombo (ha jól írom) filmek és mindenki tudta, milyen a kutyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!