Yorki kell mert az cuki?
Figyelt kérdés
Itt egy kis olvasni valo azoknak akik yorkit akarnak mert az cuki: [link]
Sok ember beszerzi, de hozzaertes az nulla.
2011. ápr. 25. 23:07
1/18 anonim válasza:
igen,sajnos ez így van :SS de annyira rühellem az ilyeneket..felháborító! milyen gazdi az,aki ilyet mer csinálni??
2/18 anonim válasza:
ez mind, szomorú, és gyalázatos, de nekem lenne egy kérdésem.
az a kérdő mondat neked válaszra vár?
ezt a kérdést csak én nem értem?
de ha te válaszra vársz akkor: [link]
3/18 anonim válasza:
17 éves anyuka meg a másfél éves gyereke... Ezek után mit vársz? Itt nem csak a hozzáértés hiányzik, annál jóval nagyobb a baj.
4/18 anonim válasza:
ezmiez? létezik még normális ember a földön?
5/18 anonim válasza:
Ez most komoly? 17 éves kismama, másfél éves gyerekkel? Hát nem csodálkozom, hogy elmebeteg és kutyát dobál... ha ez igaz egyáltalán.
6/18 anonim válasza:
Ahhoz, hogy a kutyát kihajította, inkább nem írnék semmit, sejthetitek milyen nyomdafestéket nem tűrő dolgokat írnék.
De 3 dolog nekem is megkapta a szemem. Nő, kismama, és másfél éves gyerek anyja. 17 évesen !!!
Ez se magyar volt, vagy ha igen, alapból agyalágyult. A kutyát nagyon sajnálom :(
7/18 A kérdező kommentje:
Bosszanto hogy minenki ilyen kis szobakutyat akkar, gondolvan hogy jaj de cuki, es lehet babusgatni. Es mi az eredmeny? megnevelve nincsen, es neki megy a gyereknek... hal istennek nem lett baja a babanak, de akar lehet is volna... es persze a gazdi duhos lesz, es a kutya a hibas... Es ez meg egy gyenge kis trotenet, ennel sokkal tobb es durvabb kovetkezmenyei is vannak annak hogy kutya kell mert ...!
2011. ápr. 25. 23:35
8/18 anonim válasza:
Ezért nekem nem kellene a lakásba még véletlenül sem kutya a 3 éves és 1.5 éves kislányaim mellé!
Kizárt!Ám ez csak az én saját véleményem...
9/18 anonim válasza:
Utolsó, nem az volt a baj, hogy lakásban volt a gyerek mellett, hanem az, hogy b*ott nevelni meg utánanézni a fajt igényeinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!