Az alábbi három bichon közül melyik a legszebb?
Csak olyanok írjanak akik normálisan válaszolnak a kérdésemre és a három kutyafajta közül választanak és nem azt írják , hogy egyik sem hanem akkor nem válaszolnak! Amelyik tetszik azt írd le és hogy miért. Ha van esetleg neked is valamelyik akkor azt is megírhatod.
1.havanese ( ha szeretnéd a you tubon beírod hogy szofikutya és megtalálod a havanese kutyusomat)
2.bischon frise
3. bischon bolognese
10:21
Volt már valaha ilyen kutyád?
Nem tudod mit veszítesz vele! Régóta kutyázok..de csak 1,5 éve van egy Bolognese-m...az összes kutyám közül ennek van a legjobb személyisége, könnyen tanul..és imádja az egész családot..jó jelző kutya..
Szóval ez nem igaz..hogy semmi egyéniségük nincs..
Nekem a Bolognese a legszebb..:):P
De szerintem a havanese is nagyon szép:)
10.27
Nem volt. De számomra az is elég amikkel találkozom naponta és látom mit csinálnak. Agilityzni jártál vele vagy akármi hasonló? Én még egy ilyet sem láttam sajnos. De ezek szerint biztos van kivétel.
Én is elfogult vagyok, mivel nekem is havanesem van. Nekem ők a legszebbek.
10.21-nek Látszik hogy nem ismered ezeket a kutyafajtákat. Még hogy nincs személyisége? Attól hogy kisméretű kutya még nagyon is okos, és könnyen tanitható, értelmes kutyus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!