Ninna! Te hol vetted a Borderedet?
A barátnőm nagy kutyás és szeretne egy border collie-t.
Keresgélt egy csomó helyen de nem talált.
Elmondanád hogy hol és mennyiért vetted?
válaszodat előre is köszönöm!
Üdv:Lilly
Mivel állandóan azt hangoztatja, h neki egy bronzkoszorús tenyésztőtől van, akinek a nevét nem mondja el, meg aki még csak most kezdte....nah már most csak az lehet bronzkoszorús mestertenyésztő, aki 4 alomból 4 CAC győztes, vagy a Derby győztes kutyát tud igazolni. Ez azért feltételezi h nem most kezdte.
A Mel'n'Roses pl. ilyen kennel. Lehet h onnan van a kutyája. Akkortájt volt is almuk, amikor a Ninna kutyája született.
Erről én írtam már korábban. Hiányzik a pozitív reklám!
Hiába mész oda bárkihez, akinél egy szép kutyus van és megkérded tőle: "Melyik kennelben vetted és mennyiért?".
Hallgat,mint a sír! Azt megértem, hogy az árát nem akarja megmondani, mert semmiközöm hozzá. Viszont a tenyésztő nevét elhallgatni... Hát, nem is tudom.
Jéé, nem is láttam ezt a kérdést. Nem tudtok már rólam leszállni?!
Egyébként a kérdezőnek: Az, hogy én hol vettem őt, legyen a magánügyem, de a barátnődnek tudom javasolni a Bordermania Border Collie Kennelt-t, éppen most néztem a honlapjukat, új alom várható. Nagyon jó fedeztetésből, szuperjó kantól, szóval érdemes megvenni onnan a pici kutyust, tuti jót választ a barátnőd, ha onnan vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!